Бодибилдинг дневник

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 10 дена чистење и потоа летово одиме на 200 калории над одржување за постепено ставање чиста маса. Досега во диетава симнав 4-5кг за 4 недели со тоа што тежините не паднаа под 80кгх8 на кос и рамен бенч, 85кгх8 на грб, 125кгх8 на мртво, и 100кгх8 на чучањ без помош. Сликава на профил ми е од вчера, а денеска добро не зафркнаа со затворена теретана, а го дрмнав pre-workout-от пред вежбање па сега сум хиперактивен, морам да извежбам нешто од п90х да се истрошам :D

Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежина :D Задоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.

Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежина :D Задоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.
Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.

Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.
Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила

Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила
Незнам по каква програма вежбаш, ако не ти е тешко прати ми во пп, или тука али кај мене сум 1000-1200ккал пониско. Ме успори малку празникот со тогашното јадење (кеф да се проба од се што направиле дома и јајца во изобилие :) )инаку стигнав до 77кг сум моментално а се имав напраено 81кг. А предходно имав земено креатини монохидрат и етил естер, плус протеин и мавав доста кофеин во денот и имав зголемено доста на тежините али само на гради стигнав зимата до 6повторувања со 100кг на бенч и никако да отидам повеќе од тие 6 повторувања ниту да зголемам на тежината. Додуша се посветив во последно време строго со бучици да вежбам гради и само еднаш во месецот правам со шипка.

Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега :D
2wfr5no.jpg

Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега :D
2wfr5no.jpg
Ааа си се снабдил со зимница, овај.. летница. Со здравје да ги трошиш, мускул да ти се направат. :D И јас порачав од овој 2-3 паковања за летово. Едно во мускул да го претворам - доволно е.

ај еве и ја да се осмелам да пишам
одам во теретана скоро 4 месеци и мислам дека доста добро напредувам со тежини
бенџ коса права стигнав до 80 почнав со 50
рамо напред позади 70 почнав со 40
раце исто напредувам ама поспоро
а вратилото неможам да го гледам ко ке поминам покрај него неможам да се дигнам и неможам :mad:
сега за сега од тежините сум задоволен а ако имам партнер покрај мене можам и +10кг да одам

мојата диета ме убива скоро 2 недели стојам ни нагоре ни надоле додуша имав 2-3 дена читинг поради славје али не е до тоа ???/ поима неам
ама мотивиран сум што е најбитно па мислам дека ке го пробијам и овој зид можеби ми треба одмор малце којзнае може е многу секој ден тежински и секој ден кардио

Уште малце и при крај со чистење, само уште 4 недели.
Моментално околу 11% масти, уште 2 % да скинам и задоволен ќе бидам.

За чудо, и на калориски дефицит нови персонални рекорди на чучњеви и мртво кревање. Утре пробувам 155 кила мртво - 1 репетиција, сега психичка подготовка. По малку сум возбуден, ќе видам утре како ќе биде.

Се надевам нема да се повредам.

Драга моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?

Драга моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?

Штом се роденденски и од мама, јади слободно. Не се фаќа мрсно од нив :)

После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет :)

После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет :)

Само немој во никој случај да се залежиш.

7 Години тренираш? Имаш фотки вака да споделиш од моментален физички изглед?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom