LaChupacabraLoca
jedi master
5 дена одмор после 11 недели без одмор 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.Нов личен рекорд на мртво дигање, 2 пати од мојата тежинаЗадоволен сум од ова зошто го постигнав во 6та недела од диета и во калориски дефицит.
Ако претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на силаБраво, кај мене пак обратно од како сум на диета паднав скоро 30% на тежините, но моментално не пијам ништо така да можеби тоа делува малку.
Незнам по каква програма вежбаш, ако не ти е тешко прати ми во пп, или тука али кај мене сум 1000-1200ккал пониско. Ме успори малку празникот со тогашното јадење (кеф да се проба од се што направиле дома и јајца во изобилиеАко претходно си пиел сигурно ќе има разлика, ама добар дел е и исхраната како ќе ја следиш и која тренинг програма ќе следиш. Јас сум на диета ама со мал дефицит околу 4-500 калории дневно, така да околу 4кг симнав за 6 недели значи доста бавно одам што е и најдобро ако сакаш да задржиш што повеќе сила и мускулатура. Исто и програмата во добар дел ми е поставена за задржување на сила
Ааа си се снабдил со зимница, овај.. летница. Со здравје да ги трошиш, мускул да ти се направат.Стигнаа залихите за летово, останува уште редовно да се тренира и да се надминат килажите на кои сум сега
![]()
Драга моја набилдана кајгано, денес ми е роденден.
Дали смеам да ги изедам палачинките што ми ги направи мајка ми, иако сум на диета?
После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет![]()
7 Години тренираш? Имаш фотки вака да споделиш од моментален физички изглед?После 7 години тренинзи , мислам дека ќе правам 2-3 месеца пауза .. некако губам интерес у бодибилдинг , а ми се развира интерес за трчање и баскет![]()