Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
28576842_1825574920821195_5358222291795758211_n.jpg

28379731_1825574040821283_9066304217231342573_n.jpg

:D
Ти се видоа многу големи мажите, па реши да пораснеш колку овие? :D

Bojana Vasiljevic имав прилика да ја видам во живо, ниска е, али мислиш машко стои до тебе со рамената, среќа силикони што си ставила инаку може да ја утнеш во темното :D
21558556_10159275160340332_1082514983977947048_n.jpg 28378566_10156006769436655_8251513547008371795_n.jpg

Ти се видоа многу големи мажите, па реши да пораснеш колку овие? :D

Bojana Vasiljevic имав прилика да ја видам во живо, ниска е, али мислиш машко стои до тебе со рамената, среќа силикони што си ставила инаку може да ја утнеш во темното :D
Прегледај го приврзокот 186608 Прегледај го приврзокот 186609
И овие се големи за мене.
Ги ставив ради овие нашиве девојки што си земаат медалчиња, а ако правиме реално муабет овие 3-4 се подобри од 90% мажи на нашион натпревар.

Само со Паљото неможат. :pos:

Оваа година William Bonac победник на Арнолд Класик :)

Dexter нешто како да не бил добар за време на позирањето, некако многу омалаксан ми изгледа тука, едвај се стега.

https://www.flexonline.com/ifbb/2018-arnold-classic-finals-report

Оваа година William Bonac победник на Арнолд Класик :)

Dexter нешто како да не бил добар за време на позирањето, некако многу омалаксан ми изгледа тука, едвај се стега.

https://www.flexonline.com/ifbb/2018-arnold-classic-finals-report

Делуваше без душа а и во лицето многу чуден, првпат тука го гледам уствари остарен дека е и дека има речиси 50 години. Стомакот малце поподуен му е од вообичаено и тоа дека едвај се стегаше, ради ова вајда изгуби. Бонак си напредува во кариерата супер, он е можда новиот убиец на џинови, ако не извади Реми максимум од себе може да го јаде од Бонак понатака. Кај Бонак маана гледам во рамењата, рацете му доминираат во однос на рамењата, градите исто се малку назад... другото ми делува одлично. Инаку на Роли Винклар сум голем фан ама нема сеуште финоча и детаљи за да биде најдобар, има 40 години така да прашање е и дали ќе успее многу да подобри во скоро.
Не дека очекувам нешто бомбастично да направи ама ме интересира Леврони колку успеал да ги подобри нозете, што и да направи не е битно, одвај чекам да го видам на сцена (веројатно за последен пат), он ми е во топ 3 натпреварувачи што се појавиле било кога.

Пред околу 3 години кога за прв пат го правев мртвото дигање, уште на првите повторувања осетив многу јако пецкање/жарење во пределот под стомакот и одма ја оставив вежбата.
Пред некој ден пробав пак да ја праам, истото жарење... сега тие денови осеќам како да ме пецка на моменти долу. Му се има случено на некој?

Да напоменам, почнав со мала килажа, 40 кила.

И мене ми се има десено, и имам барано на интернет за истово. Каишот би го препорачал, и обавезно убо да се истегниш пред да почниш со сесијата. Нозете посебно !

И мене ми се има десено, и имам барано на интернет за истово. Каишот би го препорачал, и обавезно убо да се истегниш пред да почниш со сесијата. Нозете посебно !
Ма јок, нема да ја праам таа вежба, подобро така отколку да ризикувам да добијам хернија, па да паузирам цела година.

Ново видео, доколку вие досадно чек ит аут. Фала https://youtu.be/ZUd_I7T27AQ
Барем да кажеше колку те кошта шопингов.
Инаку мое мислење е да не го правиш влогов на англиски бидејќи со таков славјански изговор никој странец нема да те прати, од толку влогери ќе си најдат некој со чист говор, а губиш македонски гледачи.

Дечкото живее во Финска, видеата му се одлични. Англиски зборува бидејќи сака да си работи или да се занимава како хоби со YouTube, каде што се прават солидни пари, башка тоа е интернационален јазик. Англискиот акцент му е добар, може да поработи уште малце ама се на се одлично, респект за трудот.

Барем да кажеше колку те кошта шопингов.
Инаку мое мислење е да не го правиш влогов на англиски бидејќи со таков славјански изговор никој странец нема да те прати, од толку влогери ќе си најдат некој со чист говор, а губиш македонски гледачи.
Па нејчев да клавам цена зато шо шопинго беше 110 евра, и искрено е скапо. Ама таков сие стандардо во Финска. А ги прам на англиски зато шо би сакал да се пробијам на поширок пазар. Со Македонски сум малце ограничен :D

А ги прам на англиски зато шо би сакал да се пробијам на поширок пазар. Со Македонски сум малце ограничен :D

Ограничен си ама немаш конкуренција (oсвен Паљото :D), a на англиски што снимаат има еден мал милион меѓу кои и стероидаши, така да good luck :).

може ќе е Offtopic ама сакам да прашам дали има вистина во тоа што викаат дека подолго земање стероиди влијае на сексуалната потенција и носи до проблеми со ерекција?
сум чул уз муабет, ама никој не потврдил ниту ми негирал до сеа

Некој со искуство, from skinny to fit?
178цм / 55 кг / 22 години (знам, звучи лудо) :D

Ве молам за совети околу режим на исхрана, суплементи, програма на вежбање за максимални резултати, целта ми е минимум 15кг во следните 5 месеци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom