- Член од
- 23 декември 2015
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 2
Што се тоа стимуланси?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај додатоци во исхраната, тоа е групата на Pre-Workout производи.Што се тоа стимуланси?
neli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?
Мене на почеток премногу ме болеше, сеа од кога почнав да тренирам почесто и да конзумирам креатин, плачам за болка ич не ме боли после теретана...neli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?
za nekoj raboti kreatinov e vrvМене на почеток премногу ме болеше, сеа од кога почнав да тренирам почесто и да конзумирам креатин, плачам за болка ич не ме боли после теретана...
Туширај се со ладна после тренинг. Како нов човек ќе се осеќаш кога ќе излезеш од тушот.neli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?
Ama mnogu bitno so procitav e da se tysiras koga temperaturata vo teloto ke se vrati vo normala, ne pred toa.Туширај се со ладна после тренинг. Како нов човек ќе се осеќаш кога ќе излезеш од тушот.
Nemora naglo na ladna, moze so mlaka da pocne i postepeno da smeni na ladna.Ama mnogu bitno so procitav e da se tysiras koga temperaturata vo teloto ke se vrati vo normala, ne pred toa.
Истегнување, масажа, топла бања за зголемување на циркулацијата со завршеток на бањањето со краток ладен туш, таурин, магнезиум, б6,омега 3, храна богата со антиоксиданси, ибупрофен доколку е болката премногу голема и најважно доволно спиењеneli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?
Ништо слично не ти го прави желудникот парче на краток рок.Nemojte ibuprofen, parce zeludnikot ke vi go napravit.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nemojte ibuprofen, parce zeludnikot ke vi go napravit.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Сигурно нема секој ден да биде ова туку на почеток после пауза или евентуално ако претераш со тренинг, се што може да го истрпиш нема да го решаваш со ибупрофен, ако си воспален и после подолг период на активно вежбање после секој тренинг, тогаш имаш проблем со претренираност што во никој случај не е добра работа. Јас ибупрофен земам само ако не може да заспијам од голема болка.Истегнување, масажа, топла бања за зголемување на циркулацијата со завршеток на бањањето со краток ладен туш, таурин, магнезиум, б6,омега 3, храна богата со антиоксиданси, ибупрофен доколку е болката премногу голема и најважно доволно спиење