Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
neli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?

neli posle teretaña pocñuva sve da boli po celoto telo znae nekoj kako da ja namalam bolkata apciñja napitoci ili nesto dr ?
Мене на почеток премногу ме болеше, сеа од кога почнав да тренирам почесто и да конзумирам креатин, плачам за болка ич не ме боли после теретана...

Мене на почеток премногу ме болеше, сеа од кога почнав да тренирам почесто и да конзумирам креатин, плачам за болка ич не ме боли после теретана...
za nekoj raboti kreatinov e vrv :D samo 1 den bolat drugio den nisto ne se osejka

Туширај се со ладна после тренинг. Како нов човек ќе се осеќаш кога ќе излезеш од тушот.

Истегнување, масажа, топла бања за зголемување на циркулацијата со завршеток на бањањето со краток ладен туш, таурин, магнезиум, б6,омега 3, храна богата со антиоксиданси, ибупрофен доколку е болката премногу голема и најважно доволно спиење

Nemojte ibuprofen, parce zeludnikot ke vi go napravit.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Nemojte ibuprofen, parce zeludnikot ke vi go napravit.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Истегнување, масажа, топла бања за зголемување на циркулацијата со завршеток на бањањето со краток ладен туш, таурин, магнезиум, б6,омега 3, храна богата со антиоксиданси, ибупрофен доколку е болката премногу голема и најважно доволно спиење
Сигурно нема секој ден да биде ова туку на почеток после пауза или евентуално ако претераш со тренинг, се што може да го истрпиш нема да го решаваш со ибупрофен, ако си воспален и после подолг период на активно вежбање после секој тренинг, тогаш имаш проблем со претренираност што во никој случај не е добра работа. Јас ибупрофен земам само ако не може да заспијам од голема болка.

Линк со слики од денешниот натпревар нека постира некој ако има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom