- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Другарките од маалоAма ќе немаш мотивација. Ќе мора да си ги викаш другарчињата од маало за друштво![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другарките од маалоAма ќе немаш мотивација. Ќе мора да си ги викаш другарчињата од маало за друштво![]()
Реално гледано да, у сопствен фитнес клуб баш ќе бидеш ко магнет. Они се плашат од куп мажјаци.Другарките од маало![]()
Ако сакаш да се осигураш дали е липомастија или гинекомастија направи ехо на градите и ке знаеш што е. Едноставна постапка е.Mene edinstvena strav mi e da ne e gyno iskreno. Da mozhnost e da e minliva faza na moive godini, matichniot me pregleda nabrzina i ne zaprimeti nikakvi lumps ili znaci deka bi bilo gyno. Ali pa i chudno mi e, na gradive sekade dobivam forma osven dolniot del kaj shto e bradavicata, znam deka nemozhesh da izloirash poseben del od gradite koga gi vezhbash ali glaven fokus imam na dips, kos, kontra-kos bench i ne zaprimetuvam nishto.
Mozhebi high bf% e problemot?
Точно така. Вежбите го зголемуваат тестостеронот, а исхраната што ја препорачав, ја спречува трансформацијата на тестостеронот во естроген (поточно естрадиол).
По се ова што кажуваш имаш и доста висок процент на масти барем мене така ми изгледа, диета другарче и ќе се средишДенес ги набавив витамините и исхараната па ќе видиме дали ќе има промена, предходно само да измерам обем.
имам уште едно под прашање, се работи за потењето додека вежбам, од тоа што имам приметено сметам дека имам преку умерено потење и тоа не само на големи групи мускули туку и на помалите. Не успеав да најдам некој директни информации што би посочиле за тоа, освен дека зачинетата храна би влијаела до некоја мера.
Како прво,колку кг имаше а колку имаш сега ? и браво за скинувањето на 20 кг.Здраво,имам 16 години и летоска ослабев 20 кила и сега имам вишок салце околу стомакот и бутовите.Пред 3 недели почнав теретана и од тогаш вежбам секој ден,се исхранувам здраво(зависи за кој како,секој ден месо без леб и само 2 оброка на ден обемни бидејќи немам време ради школово),и плус дома си надополнувам со тегови.Приметив разлика од тогаш,дека раката ми се има раширено 2-3 сантима.И сега сакам да започнам со некои додатоци(ради салово побрзо да ми го снема) и бидејќи не се разбирам во нив сакав да ве прашам вас за помош.Сакам повеќе дефиниција,и ако е можно да не качувам маса туку маснотиите во мускул да се направат(ако е можно),ако не, која ми е најдобрата алтернатива.Аматер сум и не се разбирам уопште,фала однапред дечки .![]()
Како прво,колку кг имаше а колку имаш сега ? и браво за скинувањето на 20 кг.
Имав 93(96-97 на новогодишни празници,руска и тоKolku kg Imas sega I sto tocno sakas da postignes?
Колку си висок ?Имав 93(96-97 на новогодишни празници,руска и то),а моментално имам 72.7,утрово се измерив.
Сакам дефиниција на мускули посебно гради и бицепс/трицепс,а стомакот само да го стегнам.
"не знам зошто си накачил 20 кг од тоа што е нормално но претпоставувам е од џанк фуд,слатки,не вежбање и слично"
-цел живот имав проблем со тежината и од секогаш сум бил дебел,летово одлучив дека мора да ослабам и 2 пати дневно на кеј и 2 пати точак по 60 км секој ден,малку се исхранував(лош избор..) и за месец ипол се средив.
Инаку веќе тренирам бадминтон и одам на јазик ,така да не ми се наоѓа многу време.Уште некој совет,покрај исхраната,која пробувам да ми биде наклонета кон месо.И да,после секој тренинг зимам чоколадно млеко мешано со сурутка и секој ден цеден сок.
Како и да е благодарам дечки![]()
183 цм сум,кога имав 90 и кусур можев по 52 (рекорд) во серија а сега можам по 30 макс.Стомачни правам секој ден во теретана (со исклучок во недела) на коса клупа и ги правам по70-100 во серија.Пропаѓања(Dibs ако се тие)можам најмногу 5 пати,а на вратило 4 пати.
Суруткава е козја сурутка и е од BioCosmos и стварно незнам дали е здрава или не.Доколку имаш некоја препорака за промена слободно кажи.И ако може некако да те контактирам да те прашам по детално за исхранава,односно целосен план да направиме(кога ќе имаш време,и нормално ако се согласиш на тоа).
183 цм сум,кога имав 90 и кусур можев по 52 (рекорд) во серија а сега можам по 30 макс.Стомачни правам секој ден во теретана (со исклучок во недела) на коса клупа и ги правам по70-100 во серија.Пропаѓања(Dibs ако се тие)можам најмногу 5 пати,а на вратило 4 пати.
Суруткава е козја сурутка и е од BioCosmos и стварно незнам дали е здрава или не.Доколку имаш некоја препорака за промена слободно кажи.И ако може некако да те контактирам да те прашам по детално за исхранава,односно целосен план да направиме(кога ќе имаш време,и нормално ако се согласиш на тоа).
аман бе, ти парите за сметка за вода ги давашЗа водата,секоја индивидуа си е посебна.Тие пресметки,се за нормални луѓе односно за оние кои не вежбаат,и пак не важат за сите.Јас пример литар ипол вода ја пијам за 10 минути.Имам 2 големи шишиња од литар ипол и 2 мали од по 500 мл.На ден можда пијам и 10-12 литри вода.Имам потреба и поради тоа пијам.
аман бе, ти парите за сметка за вода ги давашмн ми изгледа некако, ја кога пијам креатин едвај 4л внесувам и подуен сум цел