- Член од
- 26 ноември 2014
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 0
sakam be brat Ali ako ne odam na rabora nema da imam pari a ako odam na rabora nema da imam vreme posto sum do 7h na rabotaНемам време е изговор, ако се сака се може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sakam be brat Ali ako ne odam na rabora nema da imam pari a ako odam na rabora nema da imam vreme posto sum do 7h na rabotaНемам време е изговор, ако се сака се може.
I za toa sakav da se konsultiram ako go postignam toa sto go sakam I prekinam Dali ke mi se promeni fizickata forma.Долго време немав слушнато слично нешто, ама еве пријателчето ме врати 10 години назад.
Да те прашам нешто, смешно ама тоа е.
Еве да речеме за 3-4 месеци успееш да изградиш тело какво посакуваш, што потоа со тоа штом се вратиш на стариот начин на живеење?
Баш сакав да да го прашам истото претседателе, пример и да направиш јака градба и да станеш некој и нешто, што потоа, дали можеш да успееш во овој спорт тука во Макдеонија и како, што потоа е главното прашање?Долго време немав слушнато слично нешто, ама еве пријателчето ме врати 10 години назад.
Да те прашам нешто, смешно ама тоа е.
Еве да речеме за 3-4 месеци успееш да изградиш тело какво посакуваш, што потоа со тоа штом се вратиш на стариот начин на живеење?
kako mislis so sklekovi I stomacni? Ne mi e problem teretanata besplatna mi eИмаш сопствена тежина таа е безпари, храната ти е најголем приоритет.
I za toa sakav da se konsultiram ako go postignam toa sto go sakam I prekinam Dali ke mi se promeni fizickata forma.
Што е за тебе успех?Баш сакав да да го прашам истото претседателе, пример и да направиш јака градба и да станеш некој и нешто, што потоа, дали можеш да успееш во овој спорт тука во Макдеонија и како, што потоа е главното прашање?
Ете пример победиш на натпревар во одредена категорија, па се спремаш за друг натпревар, вежбаш, работиш на тоа, го сакаш тоа од се срце, те исполнува секој момент од исхрана, тренинзи па се до натпревари, како од тоа да просперираш, пошто на пример да речеме млад си 20-21 год. те издржуваат твоите, како да успееш, како да им докажеш на твоите дека тоа е тоа што ти сакаш да го правиш цел живот, дека тоа те исполнува, дека не сакаш да бидеш доктор, полицаец или слично, дека не сакаш да ти пропадне тоа што те исполнува?DOUBLEPOST=1417648497][/DOUBLEPOST]
Што е за тебе успех?
Во животот нема правила, никогаш неможеш да знаеш што тој може да донесе и каде да те однесе. Има многу луѓе кои почнале со истиот сон како и твојот. Дел уапеале и го живеат сонот. Но многу и не успеале. И Пандев па ни Панчев кога трчале по топка не ни сонувале што фудбалот ќе им донесе.Ете пример победиш на натпревар во одредена категорија, па се спремаш за друг натпревар, вежбаш, работиш на тоа, го сакаш тоа од се срце, те исполнува секој момент од исхрана, тренинзи па се до натпревари, како од тоа да просперираш, пошто на пример да речеме млад си 20-21 год. те издржуваат твоите, како да успееш, како да им докажеш на твоите дека тоа е тоа што ти сакаш да го правиш цел живот, дека тоа те исполнува, дека не сакаш да бидеш доктор, полицаец или слично, дека не сакаш да ти пропадне тоа што те исполнува?
Луѓето што сакаат да успеаат наоѓаат начин, луѓето што не сакаат наоѓаат начин и изговори да се чувствуваат подобро за себе.Jas mislev poednostavno e no ne bilo taka. Rabotata mi e najgolem problem no ima I drugi uslovi poradi Koi nemozam da pocnam. Ke treba da da se promenat, ako I voopsto se promenatdo pred da se rasprasam ovde na forumov mislev lesno e no sepak mi obelodenivte kako ide toa. Blagodaram.
Знаев дека нив и ќе ги кажете иако очекував многу по друг одговор од вас, туку тешкото иде за некое време кога ќе треба на моите да им кажам од што ќе просперирам за дa продолжам да го правам тоа што го сакам.Во животот нема правила, никогаш неможеш да знаеш што тој може да донесе и каде да те однесе. Има многу луѓе кои почнале со истиот сон како и твојот. Дел уапеале и го живеат сонот. Но многу и не успеале. И Пандев па ни Панчев кога трчале по топка не ни сонувале што фудбалот ќе им донесе.