Gjoroski
Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 1.332
- Поени од реакции
- 998
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.herkules.com.mk
За жал, многу како неа се по грешка во овие води.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не зборам јас за тоа бе.
Зборам дека вежбаш 1 ден-гради со трицепс,2 ден-грб и бицепс,3 ден-нозе и рамо.
Ако ги вежбаш како што треба а не само колку да влезеш во теретана,ќе не можеш да го правиш тоа.Треба размак од барем 1 ден.
Nema potreba da objsnuvam na nikoj , sekoj za sebe si vezba . Eveti edna slika kako sto ti obekjav vcera deka ke postiram eveja od sredata e slikava ako te interesira i toa .http://fotografija.com.mk/images/2014/11/14/60f271788e601bf0.jpg . ako sakas poveke obratimise vo poraka ke razmenime i fb profilite i gledaj sliki ima uste 4,5 vakvi ..Ама гледаш ли што вика,не било тоа фората да дигаш големи килажи.Боље тело имал он што вежбал 1и пол месец неголи јас.
Ваљда ни ти не знаеш,сеа ќе ти објасни и тебе![]()
Week 1 Week 2Може да препорачате вежби за рачни тегови, почетнички вежби?
Сакаш гејнер пошо те мрзи да јадеш храна или пошо мислиш дека ќе направи чуда?Некој гејнер да препорачате без многу шеќери во него ?
Сакаш гејнер пошо те мрзи да јадеш храна или пошо мислиш дека ќе направи чуда?
Добро вие сфаќате дека има луѓе што не можат да ја зголемат многу килажата само со храна? Не сфаќате пошо 90% све се сведува тука на слабеење. Еве конкретно и кај мене ако бутам само храна тера повеќе на вц. Затоа е и гејнерот за меѓу оброци не за чуда да очекувамеСакаш гејнер пошо те мрзи да јадеш храна или пошо мислиш дека ќе направи чуда?
muscle juice јас го имам пиено и е ок гејнер.Можеш да видиш и во херкулес имаат сега некоја акција,исто има и во Премиум Спорт акции со гејнери+креатин+ амино и такви комбинации за накачување килажа.Некој гејнер да препорачате без многу шеќери во него ?
Законите на физиката не дозволуваат да внесуваш повеќе енергија од што трошиш и да не се дебелееш.Добро вие сфаќате дека има луѓе што не можат да ја зголемат многу килажата само со храна? Не сфаќате пошо 90% све се сведува тука на слабеење. Еве конкретно и кај мене ако бутам само храна тера повеќе на вц. Затоа е и гејнерот за меѓу оброци не за чуда да очекуваме
Секој може да се здебели со јадење не треси зелени.Добро вие сфаќате дека има луѓе што не можат да ја зголемат многу килажата само со храна? Не сфаќате пошо 90% све се сведува тука на слабеење. Еве конкретно и кај мене ако бутам само храна тера повеќе на вц. Затоа е и гејнерот за меѓу оброци не за чуда да очекуваме
Mozam da to go preporacamНекој гејнер да препорачате без многу шеќери во него ?