Да не те чеша кожата ?Почнаа сите мускули во телото да ме чешаат. Од пред некој ден почна. 5-6 дена некаде вака ми се дешава. Непрестанато ме чешаат. Што може да ми биде?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не те чеша кожата ?Почнаа сите мускули во телото да ме чешаат. Од пред некој ден почна. 5-6 дена некаде вака ми се дешава. Непрестанато ме чешаат. Што може да ми биде?![]()
Да не те чеша кожата ?![]()
Мислам аргининот ствараше чешање,ама не ме држи за збор.Не го пиј некое време и види како ќе ти биде.Добро де јасно беше што сакав да кажам.
Чудно ми е што само кај мускулите ме чеша. Незнам дали има нешто врска со протеинот.
Јас...префорсирав пред 2 години,ме понесе егото,и го сјебав зглобот,го скршив,2 месеца бев во гипс поради "искуството" на гипсарот во градска.1 месец носев од градска,1 месец од Филип Втори гипс,и се сјебав тотално а бев во најдобра форма.Сега ставам стегачи со чичак,се загревам многу по долго,и научив како да ја држам шипката,така да боље земи си,не си играј.дали има некoј искуствo сo бoлки вo рачен зглoбен oд дигање тежини на бенч?? се згoлеми бoлката, пoчна да ми смета и на други вежби , какo вратилo,разбoј, думбел вежби... да купам стегачи за зглoб oд ББ прoдавница?
И јас од кога почнав да бенчам над мојата килажа за репови, ми се појавија болки во зглобовите. После чест деј, едно 3 дена ме болат и тоа многу, а 10 минути ги загревам пред да идам на голема тежина.Јас...префорсирав пред 2 години,ме понесе егото,и го сјебав зглобот,го скршив,2 месеца бев во гипс поради "искуството" на гипсарот во градска.1 месец носев од градска,1 месец од Филип Втори гипс,и се сјебав тотално а бев во најдобра форма.Сега ставам стегачи со чичак,се загревам многу по долго,и научив како да ја држам шипката,така да боље земи си,не си играј.
И јас од кога почнав да бенчам над мојата килажа за репови, ми се појавија болки во зглобовите. После чест деј, едно 3 дена ме болат и тоа многу, а 10 минути ги загревам пред да идам на голема тежина.
Може да ми посочиш кои стегачи ги зема, и по која цена? Фала.
Да не пиеш бета аланин?Почнаа сите мускули во телото да ме чешаат. Од пред некој ден почна. 5-6 дена некаде вака ми се дешава. Непрестанато ме чешаат. Што може да ми биде?![]()
oбичнo трчање, ленти, траки и разни срања е катастрoфа , самo тегoви, малце ХИИТ , и low-intensity пешање мoжда.. И СРЕДЕНА исхранаДали има некаква разлика,конкретно за повеќе согорување на калории,дали трчаш брзо-по кратко време,или трчаш со помал интензитет-а подолго време ?
и дали има поголема разлика во согорени калории,трчање на лента,степер,точак ? во фаза на чистење сум,и обично кога сум во теретана трчам по 15-20 минути на лента со 10км/х али ме интересира дали има нешто друго за повеќе калории да изгорам на тренинг.
И што е разликата дали трчаш на кеј или на лента ?oбичнo трчање, ленти, траки и разни срања е катастрoфа , самo тегoви, малце ХИИТ , и low-intensity пешање мoжда..
http://www.t-nation.com/training/regular-cardio-will-make-you-fat
http://www.t-nation.com/training/jogging-delusion
И што е разликата дали трчаш на кеј или на лента ?
за тегови знам,покрај тоа правам и кардио од 15-20 минути на секое вежбање теретана,+ 3 пати во неделата џит кун до,каде што знаеш дека се трошат многу калории,но ипак сакам да го убрзам процесот.
Има разлика.Дали има некаква разлика,конкретно за повеќе согорување на калории,дали трчаш брзо-по кратко време,или трчаш со помал интензитет-а подолго време ?
и дали има поголема разлика во согорени калории,трчање на лента,степер,точак ? во фаза на чистење сум,и обично кога сум во теретана трчам по 15-20 минути на лента со 10км/х али ме интересира дали има нешто друго за повеќе калории да изгорам на тренинг.
Мислам аргининот ствараше чешање,ама не ме држи за збор.Не го пиј некое време и види како ќе ти биде.