G
garthok
Гостин
Продавницата е во буњаковец и не е замена за оброк, си правиш шејк меѓу оброциова место кој оброк го користите ?
и кај е продавницата на овие био..... дека нема више за да се нарачаат на интернет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продавницата е во буњаковец и не е замена за оброк, си правиш шејк меѓу оброциова место кој оброк го користите ?
и кај е продавницата на овие био..... дека нема више за да се нарачаат на интернет.
да декстроза ти е овошен шекер и помага да работи креатинот каква врска има ако пиеш декстроза со протеин сурутка? овјасниНешто не е јасно?
Не е баш замена за оброк, има само протеини во ова а оброк треба да има и ЈХ и масти.[DOUBLEPOST=1403699441][/DOUBLEPOST]Продавницата е во буњаковец и не е замена за оброк, си правиш шејк меѓу оброци
Обновување на потрошените резерви на гликоген и е основна фукнција. Креатинот работи и без декстроза.да декстроза ти е овошен шекер и помага да работи креатинот каква врска има ако пиеш декстроза со протеин сурутка? овјасни
Извини, моја грешка лошо прочитавНе реков дека е...
Прво не е овошен шеќер, второ кога нешто не знаеш прашај а не да бидиш дрзок...да декстроза ти е овошен шекер и помага да работи креатинот каква врска има ако пиеш декстроза со протеин сурутка? овјасни
Па, не е баш морално, но убаво е да се конзумира тоа што е потребно, непосредно пред тренинг.Тоа е мит,не мора да јадеш после тренинг.
Анаболичен прозорец трае и после 30 минути.
Никој не рече после колку време Стево.Објаснуванјето беше зошто декстроза(или друг прост шеќер, или комбинација) со протеинот.Тоа е мит,не мора да јадеш после тренинг.
Анаболичен прозорец трае и после 30 минути.
Може да се случи тоа, редок случај е но сосема возможно.Дали може едната града да се напумпа (минијатурно) повеќе од другата, од десната страна едно од ребрата ми е искривено и ми делуваат малце асиметрично
Колку што разбрав кај типов му се пумпа една повеќе од другата, мене ми се пумпаат симетрично но долната (ваљда така се вика) града ради што сум искривен целиотМоже да се случи тоа, редок случај е но сосема возможно.
http://www.bodybuilding.com/fun/henkin6xxx.htm