Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
А ефектот постигнат со вежбањето за тој ден останува ист со или без трчањето?
Да.
Проблемот со трчање пред вежбање е тоа што ќе немаш сила да дадеш максимум од тебе коа ќе вежбаш.
Проблемот на вежбање без трчање е тоа што не троши доволно калории (особено калистеникс) што само по себе не е доволно за слабеење.
Затоа се загреваш - вежбаш - мал одмор (да не се оладиш ептен) - вежбаш
Или ко сајсига боље решение (мада те сфаќам ја зашо сакаш 2те одеднаш) - трчање и вежбање тотално различни денови 3 со 3 ти е таман - за најдобар ефект.

Еве ви начин како да заработите нешто ако сте 100% посветени на исхраната и вежбите
http://karas4training.com/mk/news/neka-te-plakjaat-za-tvoite-zdravi-naviki

Да не знаеш со која апликација за Андроид може да ти мери на Орбитрек кога вежбаш, или општо дома кога вежбаш (да не мора да одиш во теретана)?

Да не знаеш со која апликација за Андроид може да ти мери на Орбитрек кога вежбаш, или општо дома кога вежбаш (да не мора да одиш во теретана)?

за жал незнам,сигурно до послем некој од дечкиве што користат апликации ке ти одговори

за жал незнам,сигурно до послем некој од дечкиве што користат апликации ке ти одговори

Во меѓувреме разгледав јас, ќе ја пробам оваа апликација: Moves, па ќе кажам понатака дали работи.

Dali zivo jajce dava poveke proteini od vareno i koe e pokorisno ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Незначителни разлики
http://skipthepie.org/dairy-and-egg...esh/compared-to/egg-whole-cooked-hard-boiled/

Свежо јајце

Тврдо варено јајце
Можеби единствена поголема разлика е што во свежо јајце лесно може да се развијат микроби

Незначителни разлики
Свежо јајце

Тврдо варено јајце
Можеби единствена поголема разлика е што во свежо јајце лесно може да се развијат микроби

Нема никаква разлика ако едно јајце има 6гр протеини исто толку ќе има и свежо и варено. Разлика што тука се јавува на 100гр свежо/варено јајце е само релативна и се јавува поради делумна дехидратација на вареното јајце.

Дали може негде да се најде торент за shaun t hip hop abs intermediate или само на јутуб ?

ај препорачајте некои аминокиселини, и ако може некој да ми објасни подобро што се постигнува со нив, инаку целта ми е да ја задржам мускулната маса па ако можам и да качам некое кило во текот на наредните месеци(летово)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom