Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Секој пробува и приспособува како му одговара и како му реагира организмот, секој организам си е посебен. Има една "основа" која понатаму се приспособува од човек до човек.
пс: Mayers можеш да ставиш некоја слика од моментална/предходно форма ?
Како поупатен, да видиме што се крие.

Секој пробува и приспособува како му одговара и како му реагира организмот, секој организам си е посебен. Има една "основа" која понатаму се приспособува од човек до човек.

Заради личната приватност не сум се одлучил на таков чекор. Ако мојот физички изглед зависи од релеватностна на информациите кои ги споделувам, тогаш можеби на некоја наредна собиранка преку пиво ќе дискутираме за “поупатеноста“ и што уствари означува тој термин...
Бива?

јас можам да кажам од лично искуство, некои одредени мускули различно реагираат на пример јас вежбав гради 1 неделно цела година и немав некои значајни резултати, променив по 2 пати и одма се виде напредок, за почетници тука нема збор треба да вежбаат цело тело по 2пати, е сега за поискусни останува на нив да проценат што како функционира најубаво на самите себе нормално ....

Заради личната приватност не сум се одлучил на таков чекор. Ако мојот физички изглед зависи од релеватностна на информациите кои ги споделувам, тогаш можеби на некоја наредна собиранка преку пиво ќе дискутираме за “поупатеноста“ и што уствари означува тој термин...
Бива?
Бива... чисто онака ме интересираше физичка состојба.

Тука како што гледам треба да стави секој втор по некоја слика, за да ја видиме упатеноста :)

Тука како што гледам треба да стави секој втор по некоја слика, за да ја видиме упатеноста :)
Го вадиш од контекст мислењето ме интересираше за Mayers и тоа немаше ништо поврзано со знањето чисто од љубопитност .
ПС: не навлагам у ултимејт фајтов погоре ,

Myers јас сум љубопитен кон тоа што го работам и експериментирам.
Тоа што гледам научни истражувања и заклучоци не велам дека ја кажувам вистината,секогаш има исклучоци,затоа науката сака да научи за некоја тема и да ги исфрли тие варијабли што не се точни за да најде оптимално решение за секого.
Кога велам дека трибулус теретис не работи тоа е факт,кој да го слушав порано немаше да ги дадам тие 1650 денари на тој суплемент туку ќе ги дадев на исхраната и ќе прочитав некоја книга за анатомија на човечкото тело и физиологијата на вежбањето.
Едукацијата за било која тема е битна,искуството следи и сигурно имаш повеќе искуство во вежбање од мене,но тоа не ти ги прави аргументите вистинити.
Почитувам се што ќе кажеш,но искрено лесно е да ме спуштиш доле со некој твој од твоите зборови и да ми речеш дека сум арогантен и непослушен,кога имаме различен став што не значи дека треба веднаш да се мразиме.
И на крај има голема разлика од вежбање како природен со вежбање со стероиди.

ovaka...levata raka mi e porazviena i toa dosta od desnata raka... i triceps i biceps i se... ve molam kazete mi sto da napravam vo vrska so toa...:/

Го вадиш од контекст мислењето ме интересираше за Mayers и тоа немаше ништо поврзано со знањето чисто од љубопитност .
ПС: не навлагам у ултимејт фајтов погоре ,
Не бе, правев мој контекст :)

Кога веќе споменавте пиво, дружење и бодибилдинг моабет, организирајте и ќе ми биде задоволство да бидам дел од таа билдинг седенка. Се разбира, ако не ви пречам ;)

ovaka...levata raka mi e porazviena i toa dosta od desnata raka... i triceps i biceps i se... ve molam kazete mi sto da napravam vo vrska so toa...:/

Ништо, продолжи подеднакво да ги вежбаш и двете раце, евентуално ќе се изедначат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom