- Член од
- 15 февруари 2008
- Мислења
- 395
- Поени од реакции
- 397
case closedПробај да пишуваш и да џогираш на елиптичен
Sent from my ME173X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
case closedПробај да пишуваш и да џогираш на елиптичен
Sent from my ME173X using Tapatalk
Секој пробува и приспособува како му одговара и како му реагира организмот, секој организам си е посебен. Има една "основа" која понатаму се приспособува од човек до човек.
пс: Mayers можеш да ставиш некоја слика од моментална/предходно форма ?
Како поупатен, да видиме што се крие.
Бива... чисто онака ме интересираше физичка состојба.Заради личната приватност не сум се одлучил на таков чекор. Ако мојот физички изглед зависи од релеватностна на информациите кои ги споделувам, тогаш можеби на некоја наредна собиранка преку пиво ќе дискутираме за “поупатеноста“ и што уствари означува тој термин...
Бива?
Тука како што гледам треба да стави секој втор по некоја слика, за да ја видиме упатеностаСекој пробува и приспособува како му одговара и како му реагира организмот, секој организам си е посебен. Има една "основа" која понатаму се приспособува од човек до човек.
пс: Mayers можеш да ставиш некоја слика од моментална/предходно форма ?
Како поупатен, да видиме што се крие.
Го вадиш од контекст мислењето ме интересираше за Mayers и тоа немаше ништо поврзано со знањето чисто од љубопитност .Тука како што гледам треба да стави секој втор по некоја слика, за да ја видиме упатеноста![]()
Не бе, правев мој контекстГо вадиш од контекст мислењето ме интересираше за Mayers и тоа немаше ништо поврзано со знањето чисто од љубопитност .
ПС: не навлагам у ултимејт фајтов погоре ,
ovaka...levata raka mi e porazviena i toa dosta od desnata raka... i triceps i biceps i se... ve molam kazete mi sto da napravam vo vrska so toa...:/
toa go pravam veke cela godina i nisto od toa...Ништо, продолжи подеднакво да ги вежбаш и двете раце, евентуално ќе се изедначат.