Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Понеделник-гради и стомачни
Вторник-грб и стомачни
Среда-одмор
Четврток-рамо и стомачни
Петок-раци и стомачни
Сабота-нозе и стомачни
Недела-одмор

-------------

Што ке кажете на програмата ? во ред Е ? Благодарам однапред.

Понеделник-гради и стомачни
Вторник-грб и стомачни
Среда-одмор
Четврток-рамо и стомачни
Петок-раци и стомачни
Сабота-нозе и стомачни
Недела-одмор

-------------

Што ке кажете на програмата ? во ред Е ? Благодарам однапред.
Стомачни преку ден прај ги, не секој ден.
И јас вежбам така, според мене најдобро, по една мускулна група на ден и да ти кажам најдобро се извежбувам..

По една мускулна партија еднашка неделно не е оптимално за природни.

нешто повеќе за калифорнија фитнес како фирма. Конкретно ме интересира whey протеин од калифорнија. квалитетот конкретно дали е многу послаб за разлика од некои протеини од другите подобро рангирани фирми ?

Има раст на топење масти но не е толкав како што е на калориски сурпулус.
Серијата видеа од Ерик Хелмс објаснуваат зашто.
https://www.youtube.com/watch?v=xTDapcklnV8
https://www.youtube.com/watch?v=k5bFy_WHYLI[DOUBLEPOST=1396298405][/DOUBLEPOST]
нешто повеќе за калифорнија фитнес како фирма. Конкретно ме интересира whey протеин од калифорнија. квалитетот конкретно дали е многу послаб за разлика од некои протеини од другите подобро рангирани фирми ?
Дома го имам не го советувам да го пиеш,толку е гаден што не можам да помислам да го ставам во уста.

Незнам дали воопшто вреди да давам образложување на избришаните мислења од типот: “Не е оптимално да се вежба една мускулна партија еднаш неделно“ ама за воља на вистината, држете си се секој до својата програма и не давајте “научни докази“ што ги кажал некој што баш за него функционира истото.

Секој има различен организам и не делува кај сите еден одреден начин на вежбање. Не постои универзално правило кое кажува колку кој и како може да вежба.
За некој е оптимално секој ден, за некој на секои три дена, друг пак еднаш неделно. Case closed.

Незнам дали воопшто вреди да давам образложување на избришаните мислења од типот: “Не е оптимално да се вежба една мускулна партија еднаш неделно“ ама за воља на вистината, држете си се секој до својата програма и не давајте “научни докази“ што ги кажал некој што баш за него функционира истото.

Секој има различен организам и не делува кај сите еден одреден начин на вежбање. Не постои универзално правило кое кажува колку кој и како може да вежба.
За некој е оптимално секој ден, за некој на секои три дена, друг пак еднаш неделно. Case closed.
Ако секој човек е различен и различно реагира на различен број на калории различно реагира на исхрана и различно реагира на суплементи и различно реагира вежбање - не знам зашто уопште има теми за дискусија кога се е релативно.
Дај да го затвориме цел форум пошо се е релативно.

Не знам од кога се променила човековата физиологија и метаболизам.
Има 10% разлика од индивидуа,едноставно почетници немаат поим за чучњеви,бенч прес,веслање,мртво кревање и преса за рамења.
Повеќето од нив би направиле 10 сееии за бицепс и би отишле од теретана отколку да вежбаат сериозно.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Може некој од некаде да ми набави Horse Power? т.е дали го има некаде во продажба?

Во гет реди го има на сајтот, одам у продавница, го немале и нема ни да го имаат.

Може некој од некаде да ми набави Horse Power? т.е дали го има некаде во продажба?

Во гет реди го има на сајтот, одам у продавница, го немале и нема ни да го имаат.
новиот хорсе ? ако да пиши пп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom