Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе изгубите мотивација за вежбање што правите ?

Купувам суплементи и плаќам во теретана 3-4 месеци однапред! И така добивам мотивација за вежбање, во спротивно:

---_500x360_eaf5.gif

Кажете стек од кај купувате до 200 денари максимум и да не е саламурен.

Порано во Тедико имаше еден бразилски Sadia сега нема, а во Стокомак го има ама 230 е и скапо ми е.

Порано во Тедико имаше еден бразилски Sadia сега нема, а во Стокомак го има ама 230 е и скапо ми е.

Имаш во КАМ за 190.

Ама да не е саламурен тој од КАМ? Пред месец - два купив и пишуваше 20% саламурен.

Ај види провери го.

Сум го јадел неколку пати досега и не ми личи на саламурен. Баш е добар кога е сварен со зачини или испечен.

Има у ѓорче една месарница гого се вика 225 ден е и саламурен и несаламурен свеж незамрзнат

Имаш во КАМ за 190.

Во Прилеп немаше во кам послдново време од 190, јас го земав 209 кг мислам дека беше исто од кам. Инаку чат пат земам наголемо на пакет од магацин дирекно по 12кг пакет излегува отприлика по 180 :)

Дечки ко пиев креатинот еден месец па го прекинав на две недели ( точно денес) да почнам сега пак да го пијам или ?

Се работи за фабричко пакување, значи не рефус и последната цена која ја имавме во продавница беше 350 денари за 1 кг. Колку точно ќе биде сега (сигурно не повисока) прецизно кога ќе стигне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom