Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонец е батево?
Сите само протеин земаат то ич да не се двоумиш, сите се натурал и се е природно што би рекле американците ако не те фатат или ако е под 1000мг![]()
1 ипол година вежбал
а за вратилото да ми одговореше некој![]()
Дечки сакам да знам знам кога е погоден момент за чистење на телото ? дали има некаква граница со килажа пример јас сум 178 висок и последен пат кога се мерев имав 73 кила е сега на пример да качам уште плус 10 кила дали тогаш е погоден момент за дефиниција ? или пак да почнам да работам на дефиниција тогаш јас кога сакам ? некој поискусен што е нека ми каже Кога е најпогоден момент за дефиниција ?
Во главно огледалото и нивото на масти ќе одреди кога ти е време за чистење исто и лично како си задоволен со телото, некој неможе психички да трпи да е "дебел". Според ммене мислам дека ако си почетник треба да качиш до кај 80кг пред да почнеш да се чистиш.
онаа маса не е од street workoutдали ви се верува дека батката за 2 години е направен ваков со street workout, според мене или вежба и зема од недозволените апој или пак вежба многу подолго на пример гимнастика или некој друг спорт па имал некоја основа и кренал толку маса. Инаку е машина батката секоја му чест.
Дали ви се случило да го повредите рамото навачер во спиење со држење на рака под перница ? дали покрај третмани со масажа е паметно да одам во теретана и да правам лесни вежби за рамото ? или пак да правам вежби што не се поврзани со рамо ?
Ако може некој да ми даде некоја програма за вежбање со бучици
Значи целосен горен дел,бицепс,трицепс,рамо,јамки,гради...........
Значи барам детална,колку повторувања,кои вежби кој ден итн......
Делумен почетник сум и ми треба совет. Фала
Чим делумно си почетник, може и тренерот во теретана кој обично е и сопственик на теретаната да ти каже![]()