- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 911
- Поени од реакции
- 173
ФалаТи беше тој шо зема во јуниори ? Честито !!
Btw, добро тело и со среќа во Пловдив !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ФалаТи беше тој шо зема во јуниори ? Честито !!
Btw, добро тело и со среќа во Пловдив !
Aјде честито и со среќа понатаму, ми е жал што не можев да дојдам во Штип на купот да го гледам но според сликите што ги имаше постирано тука си топ братко. Само напред и до нови успеси па за некоја годинаа можеби и ќе се сретнеме на бина ако ме држи истиов мозок и да не ми излегуваат вакви несреќи како овие кои ме погодија сега.Неам појма, јас победив во јуниори и тоа беше без конкуренција, но не сум јас крив што никој од досегашниве натпреварувачи не беше спремен, се откажал или е повреден, убаво беше чувтството на бината, а поготово во апсолутна да стоиш до поискусните момци особено АнтониоЗадоволен формата што добро ја погодив за прво натпреварување и што се ослободив од целиот притисок за еден дебитантски настан и прв да позирам пред цела сала.
Во тешка категорија победи Деан Ангелов од Велес, во полутешка Антонио, во средна мислам Димитар се викаше дечкото, во јуниори јас, од девојките неможев да видам затоа што се пумпав во тој момент, но со оглед на тоа што го видов на мерењето чисто се сомневам дека некој ја победил Семра![]()
mislis punenje?
ако можеш да бираш подобро е навечер, но не премногу касно пред легнувањеабе море бронзани бисти, коа е бољи да се вежба (склекови, згибови , домашен режим) наутро или навеќер ?
ако можеш да бираш подобро е навечер, но не премногу касно пред легнување
mn meso treba... 1-2 kila meso najmalce u den belo meso, pokraj ostanatoto...Не мислам на пунење туку ако некој тренира да биде што посилен и појак не е битно дали "го осеќа тегот" битно е што поголема килажа да може да дигне, секако на паметен начин
Шо ти е целта?Колку е паметно да се вежба сабајле по 8-12 повторување во серија со поголеми тежини и навечер да се вежба истите вежби, но 20-30 повторување со помали тежини ?
Шо ти е целта?
Ако е мускулна маса не е паметно.
И не е само битно колку повторувања праиш туку и како ги правиш.
Time under tension.
Па за да се отрцрташ треба да или а) ослабеш (а за слабеење се вежба со високи тежини ниско репетиции голема експлозивност) или б) накачиш маса (средно-високи тежини, средно репетиции, споро и правилно изведување на вежбите)Не ми е целта мускулна маса, тука да ослабам и да се оцртам колку-толку. Ги правам правилно вежбите (барем по тоа шо гледам на интернет како е вежбата и како другите во теретана вежбаат). Но шознам ево 3дена вежбам така ама многу е тешко вториот тренинг последните вежби, се мислам да земам pre workout суплимент.
И кога е подобро да се пијат амино капсулите? Првиот или вториот тренинг ?
ps.
MajMyH да се искаже на прашањето погоре , тој вежбаше два пати дневно, да каже некој совет.![]()