Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам оброци со повише протеини (protein snacks) и што пари се?

Алкохолот е калоричен and yes it may ruin your gainz.
Плус супресија на тестостеронот, плус оптеретување на црниот дроб и трошење на микронутритиенти од организмот за детоксикација особено б-витамини ...

Имал некој главоболка кога земал креатин или аргинин?
Аргининот знае да предизвика главоболки, креатинот многу многу поретко.
Пробај прекини прво со аргининот , види дали ќе ти прекинат, па после со кратинот.

шо бидна со купот кој победи нешто инфо?

шо бидна со купот кој победи нешто инфо?

Андреј зема за апсолутна. Мада мала конкуренција , 8 мажи ( еден залутан незнам шо уопште се пријавувал на Купот ) и 3 жени.
Интересно беше во неколку категории учесниците сами против себе се натпреваруваа т.е. немаа конкуренција :)

Андреј зема за апсолутна. Мада мала конкуренција , 8 мажи ( еден залутан незнам шо уопште се пријавувал на Купот ) и 3 жени.
Интересно беше во неколку категории учесниците сами против себе се натпреваруваа т.е. немаа конкуренција :)

Каков Андреј, Антонио победи во апсолутна и тоа заслужено :)

Каков Андреј, Антонио победи во апсолутна и тоа заслужено :)
Има некаде резултати објавено подетално?
Од жените имаше и фитнес и бодибилдинг или само бодибилдинг беше?
Од теретанава кај што вежбам знам дека требаше Розе и Марина да се натпреваруваат само незнам во која категорија.
Исто и Дејан Димовски требаше да се натпреварува само незнам во која категорија беше

Неам појма, јас победив во јуниори и тоа беше без конкуренција, но не сум јас крив што никој од досегашниве натпреварувачи не беше спремен, се откажал или е повреден, убаво беше чувтството на бината, а поготово во апсолутна да стоиш до поискусните момци особено Антонио :) Задоволен формата што добро ја погодив за прво натпреварување и што се ослободив од целиот притисок за еден дебитантски настан и прв да позирам пред цела сала.

Во тешка категорија победи Деан Ангелов од Велес, во полутешка Антонио, во средна мислам Димитар се викаше дечкото, во јуниори јас, од девојките неможев да видам затоа што се пумпав во тој момент, но со оглед на тоа што го видов на мерењето чисто се сомневам дека некој ја победил Семра :)

Неам појма, јас бев победив во јуниори и тоа беше без конкуренција, но не сум јас крив што никој од досегашниве натпреварувачи не беше спремен, се откажал или е повреден, убаво беше чувтството на бината, а поготово во апсолутна да стоиш до поискусните момци особено Антонио :)

Ти беше тој шо зема во јуниори ? Честито !! :)

Btw, добро тело и со среќа во Пловдив !
--- надополнето: 21 април 2013 во 10:21 ---
Има некаде резултати објавено подетално?
Од жените имаше и фитнес и бодибилдинг или само бодибилдинг беше?
Од теретанава кај што вежбам знам дека требаше Розе и Марина да се натпреваруваат само незнам во која категорија.
Исто и Дејан Димовски требаше да се натпреварува само незнам во која категорија беше

3 женски натпреварувачки , и сите сами со себе си беа конкуренција во своите категории : Мис Бикини, бодобилдинг и фитнес. Девојката шо зема награда за фитнес имаше најдобро развиено тело , додека онаа за бодибилдинг ми се виде малце ситничка. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom