Арнолд класик вечерва, еве и линк за директен стриминг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има. 580 денари, 120 капсули.MajMyH
Провери во Sportix има на olimp nutrition мислам таурин.
ставај во шејкерот протеин, креатин и декстроза,мешај и уживајПрашање.
За после тренинг што препорачувате најмногу:
Гејнер(600кал, 52г протеин 80 јг)
Креатин со декстроза и по 10 минути протеин
Протеин(чисто или со креатин и декстроза)
Мене рутина ми е креатин и потоа протеин, а гејнерот го пијам за време на денот(3+ сати пред вежбање).
Читам по интернетов и главата ми се врти, ако мешаш протеин и креатин после вежбање креатинот се губел оти се борел со протеинот за кој побрзо да се апсорпира, па најдобро било креатин со декстроза за мускулите да надополнат јг. и креатинот да помага при опоравување, па потоа протеин.
Негде читам нема врска двете можат да одат заедно.
Негде читам гејнерот бил подобар за после вежбање.
Иако знам дека храната и се друго што внесуваш за време на денот се многу поважни него ли тие одма после вежбање, пак сакам да знам што правите вие и кое од овие е вистински точно.
oд каде да купам најефтино 4 тежини од по 5 кила и две шипки и колку би ме чинело тоа?
60 денари од килограм,сериозно?Фитнес мк мислам дека имаат најефтино, 60ден. на кило, имаше реклами 300 на пазар3 мислам дека.
http://weww.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1131950-TEGOVI--TEZESTI-NAEVTINI-VO-MK-1kg-80den-60 денари од килограм,сериозно?
Следниот оброк најпрепорачливо е за 30 мин. бидејќи Whey протеинот се апсорпира за 30-тина минути тој веќе ќе биди обработен така да 30 минути се оптимални.Едно аматерско прашање. Веднаш после вежбање користам whey протеин во 200 мл млеко .колку време после шејкот треба да ми биде оброкот? дали одма после протеинот или да почекам одредено време ? фала