Некој да ми помогне околу избор за кои аминокиселини да ги земам, кои се најефикасни за почетници??
А каков резултат очекуваш од нив?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да ми помогне околу избор за кои аминокиселини да ги земам, кои се најефикасни за почетници??
Цел и зашто баш амино?Некој да ми помогне околу избор за кои аминокиселини да ги земам, кои се најефикасни за почетници??
Секаде различно од 2700-2800 до 3100 сум сретнал. Али зошто ти е?Jack3d колку пати се движи отприлика,и каде можам да го најдам?
зошто ти е дозерка да купуваш, оди барај нешто друго по дома лајче или некоја капачка.Знае некој од каде да купам само дозерка?Бидејќи не добив заедно со л-карнитинот..
Jack3d колку пати се движи отприлика,и каде можам да го најдам?
ХАХАХАхА и дрогата е забранета па можи да се најде. Јас го пиев пред 2 месеци Џекот и не сум воодушевен од ефектот. Не е толку добар колку што го фалат.Jack3d не можеш од дамна да најдеш , колку што знам, исто важи и за другите сложени кретини и стимуланси , а и од скоро време видов и дека им забраниле витамински пакови да продаваат !!!!! колку се изнервирав, ебати државата...
ХАХАХАхА и дрогата е забранета па можи да се најде. Јас го пиев пред 2 месеци Џекот и не сум воодушевен од ефектот. Не е толку добар колку што го фалат.Jack3d не можеш од дамна да најдеш , колку што знам, исто важи и за другите сложени кретини и стимуланси , а и од скоро време видов и дека им забраниле витамински пакови да продаваат !!!!! колку се изнервирав, ебати државата...
Па зголемена мускулна маса, не?!А каков резултат очекуваш од нив?
Па за зголемување на мускулната маса и мислам дека се најпотребни за тоа а и се најмалку штетни или не?Цел и зашто баш амино?
Па за зголемување на мускулната маса и мислам дека се најпотребни за тоа а и се најмалку штетни или не?Цел и зашто баш амино?
Што си направил со постовиве беПа за зголемување на мускулната маса и мислам дека се најпотребни за тоа а и се најмалку штетни или не?
Секаде различно од 2700-2800 до 3100 сум сретнал. Али зошто ти е?
Jack3d не можеш од дамна да најдеш , колку што знам, исто важи и за другите сложени кретини и стимуланси , а и од скоро време видов и дека им забраниле витамински пакови да продаваат !!!!! колку се изнервирав, ебати државата...
--- надополнето: 1 март 2013 во 18:34 ---Брат се може да се најде ако стварно сакаш.
ХАХАХАхА и дрогата е забранета па можи да се најде. Јас го пиев пред 2 месеци Џекот и не сум воодушевен од ефектот. Не е толку добар колку што го фалат.
Да бидам искрен мене хорсот ми даде повеќе сила откако Џекот. Инаку моментално барам чист Таурин ако знај некој да ми кажи кај има сакам да го комбинирам со Аргинин, монохидрат, етил естер, салбутамол + протеинГо фалат дека е доста добар,па сакам да го пробам.Пиев Хорс и да ти кажам немав ама баш никакви резултати,воопшто не ми делуваше.
--- надополнето: 1 март 2013 во 17:48 ---
Брат се може да се најде ако стварно сакаш.
Да бидам искрен мене хорсот ми даде повеќе сила откако Џекот. Инаку моментално барам чист Таурин ако знај некој да ми кажи кај има сакам да го комбинирам со Аргинин, монохидрат, етил естер, салбутамол + протеинГо фалат дека е доста добар,па сакам да го пробам.Пиев Хорс и да ти кажам немав ама баш никакви резултати,воопшто не ми делуваше.