Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Jack3d колку пати се движи отприлика,и каде можам да го најдам?

Знае некој од каде да купам само дозерка?Бидејќи не добив заедно со л-карнитинот..

Знае некој од каде да купам само дозерка?Бидејќи не добив заедно со л-карнитинот..
зошто ти е дозерка да купуваш, оди барај нешто друго по дома лајче или некоја капачка.
Инаку особено со л-карнитин не ти треба дозерка.
Јас креатин со лажица го пијам рандом колку ќе ми се фати не л-карнитин.

Ок шефе. Фала ти.. Инаку татко ми е лекар па зедов шприц и си земам од шишето 15 мл и го растворам во 300мл чаша вода :D

Jack3d колку пати се движи отприлика,и каде можам да го најдам?

Jack3d не можеш од дамна да најдеш , колку што знам, исто важи и за другите сложени кретини и стимуланси , а и од скоро време видов и дека им забраниле витамински пакови да продаваат !!!!! колку се изнервирав, ебати државата...

Jack3d не можеш од дамна да најдеш , колку што знам, исто важи и за другите сложени кретини и стимуланси , а и од скоро време видов и дека им забраниле витамински пакови да продаваат !!!!! колку се изнервирав, ебати државата...
ХАХАХАхА и дрогата е забранета па можи да се најде. Јас го пиев пред 2 месеци Џекот и не сум воодушевен од ефектот. Не е толку добар колку што го фалат.
--- надополнето: 1 март 2013 во 12:36 ---
ХАХАХАхА и дрогата е забранета па можи да се најде. Јас го пиев пред 2 месеци Џекот и не сум воодушевен од ефектот. Не е толку добар колку што го фалат.

А каков резултат очекуваш од нив?
Па зголемена мускулна маса, не?!
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:15 ---
Цел и зашто баш амино?
Па за зголемување на мускулната маса и мислам дека се најпотребни за тоа а и се најмалку штетни или не?
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:15 ---
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:16 ---
Цел и зашто баш амино?
Па за зголемување на мускулната маса и мислам дека се најпотребни за тоа а и се најмалку штетни или не?
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:16 ---
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:25 ---

Што си направил со постовиве бе :pos:
Многу грешно си разбрал, реално ниеден суплемент не е штетен НО не треба суплементацијата да биде замена за одредена "диета"/режим на исхрана.
За зголемување на м.м. неколку фактори се во игра и тоа, калориски внес, соодветна хипертрофија на мускулот, одмор, сон па на крај би додал суплементи и тоа или протеин или гејнер зависно од тоа што е попотребно.

Секаде различно од 2700-2800 до 3100 сум сретнал. Али зошто ти е?

Го фалат дека е доста добар,па сакам да го пробам.Пиев Хорс и да ти кажам немав ама баш никакви резултати,воопшто не ми делуваше.
--- надополнето: 1 март 2013 во 17:48 ---

Брат се може да се најде ако стварно сакаш.

--- надополнето: 1 март 2013 во 18:34 ---

многу добро знам се што може да се најде, али тоа не е поентата...

Го фалат дека е доста добар,па сакам да го пробам.Пиев Хорс и да ти кажам немав ама баш никакви резултати,воопшто не ми делуваше.

Да бидам искрен мене хорсот ми даде повеќе сила откако Џекот. Инаку моментално барам чист Таурин ако знај некој да ми кажи кај има сакам да го комбинирам со Аргинин, монохидрат, етил естер, салбутамол + протеин
--- надополнето: 1 март 2013 во 20:59 ---

Да бидам искрен мене хорсот ми даде повеќе сила откако Џекот. Инаку моментално барам чист Таурин ако знај некој да ми кажи кај има сакам да го комбинирам со Аргинин, монохидрат, етил естер, салбутамол + протеин
--- надополнето: 1 март 2013 во 21:00 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom