Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, ова е мое искуство и не го земај за правило. Јас правам 4 серии по 20 за долен дел на абдомен и 4 серии по 30-35 за горен дел, секој втор ден. Ова збориме за тренинг и за одржавање на сила. Инаку, мислам дека 3-4 серии од двата дела, горен и долен дел на абдомен, до отказ треба да правиш ако целта ти е дефиниција итн.Има тема ама тука ќе прашам во врска со стомачните,знам дека не треба секој ден да се прават,секој втор ден најубаво..е сега правам 15-20 минути дневно..Може ли на пример да правам 2-3 пати дневно по 15 мин,дали е добро или не..а послем да одмарам 48 саати..?
Има тема ама тука ќе прашам во врска со стомачните,знам дека не треба секој ден да се прават,секој втор ден најубаво..е сега правам 15-20 минути дневно..Може ли на пример да правам 2-3 пати дневно по 15 мин,дали е добро или не..а послем да одмарам 48 саати..?
Изгурај ја еднаш на 2 дена целата програма (или колку имаш сила) од п90х за стомачни "Ab ripper X" мислам дека се викаше доста е ефикасна за домашни услови. Исто имај на ум дека додека не го симнеш салото врз стомачните нема да се познава никаков ефект од вежбањето.
Пробувам по п90х,али многу тешко ми иде,едвај до пола држам..али постепено ја зголемувам кондицијата.. а добро ли би било да се користи и тежина,тег 10 кг на пример.?
Пробувам по п90х,али многу тешко ми иде,едвај до пола држам..али постепено ја зголемувам кондицијата.. а добро ли би било да се користи и тежина,тег 10 кг на пример.?
Nad 15 so kratki pauzi fat lossКолку серии правите вкупно во еден тренинг и колку мислите дека е оптимално?

Колку серии правите вкупно во еден тренинг и колку мислите дека е оптимално?
Вака нешто правев и јас, но мислам дека е премногу волумен за еден тренинг, сега почнав со програма 12 серии за големи групи и 6-8 за мали затоа прашувам вие како вежбате.Мали мускулни групи од 8 до 12,големи од 14 до 18, по потреба грб некогаш и 20 затоа што му треба работа од повеќе агли,секако овие бројки важат само ако зборуваме за волуменски тренинг со одмор од 1мин и 15 сек помеѓу серии и 1мин и 30-45сек помеѓу вежби
Вака нешто правев и јас, но мислам дека е премногу волумен за еден тренинг, сега почнав со програма 12 серии за големи групи и 6-8 за мали затоа прашувам вие како вежбате.