- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 1.247
XTEND од она што јас имам пробанокажете некое добро амино и цена?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
XTEND од она што јас имам пробанокажете некое добро амино и цена?![]()
znam deka se razlicni, samo ne bev siguren tocno, inace stanuva zbor za animal cut. Efekti potocno ako moze nekoj da mi kazit, normalno ako imal takvo iskustvo?animal cut i puk se dve razlicni raboti taka da bidi po konkreten da znaeme za sto se odnesuva.....
Druze, znam poznato mi e to, ama neam bas nekoj uslovi za to da go postignam, a mi trebit i efekt za pobrzo vreme, zato sakav da gi iskoristam rabotite so vekje gi immam, pa zato prasav za takvata kombinacija, pred se me interesirase dal voopshto e vozmozna, pa posle i efektite.Друже ако сакаш да се исчистиш не ти треба тоа.. Гледај да имаш добар протеин,добро составена исхрана определи колку калории и протеини ќе внесуваш на ден и полека салото ќе го снема..
Ако немаш добра исхрана не фрлај џабе парите на топачи..
znam deka se razlicni, samo ne bev siguren tocno, inace stanuva zbor za animal cut. Efekti potocno ako moze nekoj da mi kazit, normalno ako imal takvo iskustvo?.
aham... prasav poso, vo edna prilika, vo get ready , prodavnicata za suplementi, prodavacot mi kaza deka... neznam proizvodi od tipot na suplementi nemozelo da se meshat so neznam kakvi proizvodi ( nekoj drug tip ne me facaj tocno za zbor) zato prasav dal mojt da se kombinirat. fala vo sekoj slucajЗошто да не може да се кобинира ? Анимал Кат е за топење масти а НОС Бласт е формула која се зема пред вежбање за поголема сила немаат врска едно со друго единствено би било глупо да ги користиш без протеин..
како да го правам H.I.I.T кардиото? има некој правено? поздрав
Ваљда тука треба да го поставам прашањево,пошто ако отворам нова тема,пак ќе ми ја заклучат
Денеска почнав со ПХ90, и све супер,вежбав вежбав,и кога се кревав на вратило,со широк фат,на пола кревање ми се раскрцка нешто на левава плешка,на грбот од лева страна,горе,и кога ја вртам главата на лево,ме боли,и неможам нормално да ја движам на таа страна...но,продолжив со вежбање,и после тоа правев склекови,дигање тегови,и ја завршив едната серија,и после кога почнав втората серија(истите вежби се повторуваат 2 пати) и кога стигнав до вратилото,неможев да се кренам со широк фат,додека пак со свртени дланки за бицепс,се кревав...
Што да правам ? се растегнав пред и после вежбање,и удрив еден туш,али џабе...кажете како да помине,пошто ќе се убијам ако пак изгубам денови без вежбање![]()
Ако осеќаш болка, и неможеш да вежбаш тогаш препорачливо е да направиш одмор од неколку дена.
Не е дека е болката толкава да неможам да вежбам,али иам шинато нешто позади,па муабетот ми е да не направам од ништо нешто...
Нешто да ставам,маст или нешто за побрзо да помине ?
Фала.
Освен одмор, и масажа нема друго чаре. И самиот веќе знаеш, доколку несакаш да направиш поголем проблем, одмор од 2-3 дена нема да не чини ништо, а и добар е за оптимален раст.
Го знаев ова,ама знаеш,кога самиот си се лажеш дека ќе добиеш друг одговор.....
Одмарав 3 недели без вежбање,умрев тие 3 недели пошто не вежбав,бев ко шизофреничар,2 недели бев болен,после тоа по малце почнав да вежбам,и денес фатив јако,и ме сјеба ова...
Сепак,фала,па ќе видиме што ќе каже инатов,дали ќе одмараме или не...![]()
Или, како превентива, штом почуствуваш болка при вежбање веднаш се прекинува тренингот, а не како ти во случајот што си продолжил да вежбаш и понатаму.