Strenght
Never Give Up!!
Колку е добар бенчот толку е и мртвото.
Не гледам никаква разлика помеѓу нив кога се работи за сложени вежби за маса.
Мислев од аспект да повреди.. Пошто многу незнаат правилно како се прави.. Ќе си ја заебат кичмата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку е добар бенчот толку е и мртвото.
Не гледам никаква разлика помеѓу нив кога се работи за сложени вежби за маса.
Мислев од аспект да повреди.. Пошто многу незнаат правилно како се прави.. Ќе си ја заебат кичмата![]()
Јас сите вежби ги правам со Suicide Grip , лично ми најдобар, а тоа што му одговара на моето тело тоа и го правам -.-А што е со Suicide Grip? Многу гледам така ги креваат шипките.. Колку само малку фали да се лизне посебно кога ја креваат за рамо..
Нема разлика освен во сигурноста. А зoшто да возите без појасА што е со Suicide Grip? Многу гледам така ги креваат шипките.. Колку само малку фали да се лизне посебно кога ја креваат за рамо..
Кој е тој Suicide Grip? Пробав ама неможев да најдам.А што е со Suicide Grip? Многу гледам така ги креваат шипките.. Колку само малку фали да се лизне посебно кога ја креваат за рамо..
Се сложувам.Јас сум видел повеќе луѓе како се повредиле на бенч него на мртво. Прашајте и ќе видите дека секој втор со неколку години стаж во теретана ќе ви рече дека има зезнати рамења.
Кој е тој Suicide Grip? Пробав ама неможев да најдам.
Линк, објаснување, слика....
Се сложувам.
Прв пример тука сум јас, се случи кога се обидов да кренам поголема тежина на кос бенч (а не викнав некој да помогне) и ми клапна десно рамо. Фала богу е добро сега, го одмарав скоро недела дена и да се поместам нема проблем засеа.
Јас постојано вежбам со Suicide grip, не сум имал некои проблеми до сега. Што препорачуваат професионалните билдери?
Земи Lipo 6x многу добар топач,јас сега го користам.А за мускулна маса се знае што повеќе јаглехидрати и протеини.Ај некој ако може да ми даде совет кој суплементи да ги земам со цел да постигнам побрзи резултати.Работам на дефиниција.И до сега сум пиел само протеин веј и омега3.Сеа сакам да земам и некој топач(ама незнам кој)и нешто друго што би ми помогнало да ослабам побрзо.
А и уште еден проблем имам.Зошто и после толку вежбање немам никакви резултати кај рацете.Тие ми се најслабиот дел од телото,и никако не успевам да им ја зголемам мускулната маса
Фала ви однапред