Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
друже фала ти

--- надополнето ---

ама ја кај можам да издржам со оваа диета
мене ми треба леб

--- надополнето ---

и уште нешто
што викаш да зимам протеини ?

--- надополнето ---

мене ми треба леб

-
сакам да ти кажам дека не сум толку јак финансиски па да може секој ден месо
Не ти требаат протеини сега за сега. Терај вака неколку месеци да го навикнеш телото. Сам ќе осетиш кога ќе треба да се појача исхраната со суплементи

gjoroski kolku godini si ?
digaj madafaka digaj sakam koga letaaat stotki na bendz i sekoj muskul puka drzam forma da ne padne bruka na plaza
pozdrav do site bilderi

gjoroski kolku godini si ?
digaj madafaka digaj sakam koga letaaat stotki na bendz i sekoj muskul puka drzam forma da ne padne bruka na plaza
pozdrav do site bilderi
gjoroski 2.jpg
Мислев дека сите ги гледаат, годините.
А гледам дека често гледаш youtube па еве ти нешто од мене.

друже фала ти

--- надополнето ---

мене ми треба леб

--- надополнето ---

и уште нешто
што викаш да зимам протеини ?

--- надополнето ---

мене ми треба леб

-
сакам да ти кажам дека не сум толку јак финансиски па да може секој ден месо

Не мора да јадеш многу леб , 1/3 леб на ден јади .. јас барем така правам , ако не можеш месо , јади немасно млеко со мусли , белки од јајца , соја . Сето тоа помага . А ако сакаш добра маса и дефиниција , ќе мора суплементи , јас така 3 години инат терав без нкакви додатоци , само со храна , ама немав некои значителни резултати . 800 грама 80% Whey протеин можеш да купиш од Зегин за 1000 денари , тао тера негде околу 3 недлеи , зависи од тренингот и колку маса сакаш.

Гјоровски ТЦЦ Плаза :)) идам и јас таму само што се вратив.. те неам видено ама ќе те поздравам кога ќе те видам.. на клипов Дејан од позади хехе.. него имам едно прашање за тебе. Можеш ли да ми дадеш некоја информација во врска со N.O. Explode креатинот и каде можам да го набавам.. викаат бил чудо :)

DANTE ,
производот е интересна комбинација на неколку интересни состојки, вклучувајки и креатин. Цената е 3.500 денари за кутија, па ако си за, следното доаѓање може да ти донесам на тренинг.
Инаку последнава година вежбам во Плаза.

онака прашував за производот слушнав дека бил јак доста

Дали може некој да пише за Трибулус? Сакам да земам, имам 24 години, читав дека на таа возраст не се препорачува баш дека тестостеронот бил на високо ниво но секој сака повеќе нели :)
Ме интересира дали е сигурен и дали има нус појави. Ако може некој да пише што го користел овој суплемент уште подобро.

image.php

правилни се скелковиве???

него,дали е вака добро

за грб таа справата,со шипка што ја спушташ позади грб

прва серија 10 повторувања
втора 15
трета 20

секоја серија,наголемување на тежината... почетник сум :toe:

email]

правилни се скелковиве???

него,дали е вака добро

за грб таа справата,со шипка што ја спушташ позади грб

прва серија 10 повторувања
втора 15
трета 20

секоја серија,наголемување на тежината... почетник сум :toe:

лат машина.. прави 4 серии 1ва серија со помала килажа 14 повторувања,2ра серија со поголема килажа 12 повторувања,3та серија со уште поголема килажа 10 повторувања и 4та серија прави 8 повторувања со максимум што можеш. оти си почетник накачувај ги килажите за 5кг по серија. следното вежбање на лат машина почни со 5кг повеќе од тоа што си почнал минатиот тренинг. прави го истово и со другите вежби. има резултати

Дали може некој да пише за Трибулус? Сакам да земам, имам 24 години, читав дека на таа возраст не се препорачува баш дека тестостеронот бил на високо ниво но секој сака повеќе нели :)
Ме интересира дали е сигурен и дали има нус појави. Ако може некој да пише што го користел овој суплемент уште подобро.
Трибулусто не е хормот, него додаток кој поттикнува зголмена работа и функција на нашите жлезди, во овој случај преку зголемувањето на нивото на ЛХ хормонот кој ги потикнува жлезидите на зголмено лачење на постоелкиоит хормон во телото. Кај мажите тоа е тестостеронот, кај жените естрогените. Така да, освен зголемена функција на постоечките жлезди, друг ефект нема. А со тоа нема ни штетни последици од негова правилна употреба.

кај мене ли само не работи herkules.com.mk ?
пишува account suspended

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom