Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Хм , 500г варен компир , 1виршла ->Нешто мање од 500-1000 калории :) (According to Google)

Премалку за еден ден ? Ако на тоа се додадат и 400кал. потрошени од одење ?

Едит: И дали е добар HorsePower-ot ?

Хм , 500г варен компир , 1виршла ->Нешто мање од 500-1000 калории :) (According to Google)

Лелеее абе зошто виршла.....Тоа срање не треба да јаде :) поарно пилешко си свари отколку виршла.....Виршлата ти е црева,и останати работи сомелени и додадено арома.....

Лелеее абе зошто виршла.....Тоа срање не треба да јаде :) поарно пилешко си свари отколку виршла.....Виршлата ти е црева,и останати работи сомелени и додадено арома.....

HorsePower го имаат користено многу луѓе што ги познавам бил многу добар али цената му е малку соленка...Најдобро контактирај го APO има терена у Охрид...заборавив како му се викаше...тој е дистрибутер на Хорсот

е што пари е протеинов???(за 1 кг) и кај го има?
имаш цените на напумпај се како што кажа некој погоре, ја само да го надополнам и да ти кажам маичка со него дека ќе добиеш хаха

Гледам сега, скапи им се цениве на Напумпај се. Некои производи дури и 20% се поскапи од другиве места

Незнам само зашто се измачувате и оптеретувате со сите овие, кој е најдобар протеин. Имате етикета и декларација,а ко знаете што барате и што ви треба и ако тоа го најдете на етикетата, останува само да бидете сигурни дека е и во кутијата и го имате вашиот најдобар протеин. 90% од таканаречените производители имаат само тим на истражувачи и рецептури. Суровините сите ги купуваат од исто место. На вас е да си одберете бренд на кое ќе му верувате, бренд зад кој стојат луѓе од доверба и се разбира, откако ќе го пробате ќе ви се допадне и ќе ви даде резултат.

pozdrav....bez hemii.....ostanete cisti...

Zavisi sto podrazbiras pod xemii prijatele a vakov sekoj nemoze bidejki crnec e preodreden da bide muskulest takov genetski tip se poveketo

Ми треба совет(че)

Понеделник - Скопје
Вторник -Скопје
Среда - Скопје
Четврток - Патување
Петок - Патување
Сабота - Патување
Недела - Патување

Четири дена нема да имам пристап до теретана.

Ептен ќе си изгубам континуитет. Што и евентуално како да направам?

Ми треба совет(че)

Понеделник - Скопје
Вторник -Скопје
Среда - Скопје
Четврток - Патување
Петок - Патување
Сабота - Патување
Недела - Патување

Четири дена нема да имам пристап до теретана.

Ептен ќе си изгубам континуитет. Што и евентуално како да направам?
За 3 дена можеш да ги минеш сите мускулни групи (по две наеднаш) освен стомачните (или некоја друга, зависи која ти е побитна).
Доколку ги правиш комбинациите
гради и предни горни дел на рака (бицепс),
грб и задни горни дел на рака (трицепс)
и трето рамо и нозе.

и наместо еден час или часипол доколку се задржиш два часа (ако се земе предвид време за разгибавање/загревање и аеробни вежби (лента, велосипед, скокови и слично) континуитетот го продолжуваш.

И ја сум на 3-4 денови во неделата, не одам секој ден (понекогаш, кога осеќам потреба од трчање или друга аеробна вежба), ден или два одмарам (а честопати убацувам подлактица во денот со рамо и нозе наместо аеробна вежба)...затоа мислам дека нема да имаш проблем со интензитетот -посебно ако е само една недела.

За 3 дена можеш да ги минеш сите мускулни групи (по две наеднаш) освен стомачните (или некоја друга, зависи која ти е побитна).
Доколку ги правиш комбинациите
гради и предни горни дел на рака (бицепс),
грб и задни горни дел на рака (трицепс)
и трето рамо и нозе.

и наместо еден час или часипол доколку се задржиш два часа (ако се земе предвид време за разгибавање/загревање и аеробни вежби (лента, велосипед, скокови и слично) континуитетот го продолжуваш.

Па така јас и правам, баш како што и напиша. Секое вежбање ми е по тој распоред, за на крај за завршам со стомачни после секој ден тренинг - вежбање.

Прашањето ми беше, 4 дена одмор се премногу за одмор од вежбање.
Многу одмарање некако ќе дојде.

Па така јас и правам, баш како што и напиша. Секое вежбање ми е по тој распоред, за на крај за завршам со стомачни после секој ден тренинг - вежбање.

Прашањето ми беше, 4 дена одмор се премногу за одмор од вежбање.
Многу одмарање некако ќе дојде.

не треба да имаш поголем одмор од 48 часа.зошто ќе го изгубиш ефектот од минатиот тренинг :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom