ako si od Sk,imas vo Vucko company vo K.voda ili Aerodrom(tamu se najeftini),a inaku ima i vo Flex,Wing i dr.
Ок,благодарам:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako si od Sk,imas vo Vucko company vo K.voda ili Aerodrom(tamu se najeftini),a inaku ima i vo Flex,Wing i dr.
Бокс вреќи има некој информации каде се продаваат и по која цена? Или ако има некој тука на форумов на старо да продава нека се јави.
Дај идеја отприлика како што.Орка Спорт :smir: Подобро земи напрај си сам.
Дај идеја отприлика како што.
Фала ќе пробам да направам самЌе си земаш материјал за церади што е,го носиш во шивална и ќе кажеш да ти направат боксерска вреќа и од горе да направат патент и 4 дупки за синџирите.Потоа ќе им потераш што имат за фрлање од материјалите и ќе ја напуниш....И ете добиваш вреќаисто ко да е од Орка..У Орка ти се по 3500денари...За многу поефтини пари ќе си ја направиш сам...
Поздрав.
Milos Sarcev legenda vo profi bodi bildingot na sekoj seminar kazuva ;"jas priznavam vezbac koga ke go stavis vo soba bez nikakvi rekviziti,samo vo 4 sida i da izleze od nea napumpan i navezban kako za pred natprevari",a toa istoto go dokazuva so primer na scena(na seminarot),go pumpa bicepsot samo so koncentracionen trening bez nikakvo optovaruvanje.Луѓе едно питане јас сеа веке неодам таратана а напраив мускули сеа не многу али
да не се фалам добар сум па сеа за да се оцртам везбам за трицепс дома на два стола добра ли е за трицепс таа везба коа ја спуштас и дигаш својата тежина во таратана везбав трицепс со 30 кг јас сум 90кг ?
исто и за бицепс која е добра вежба у домашна атмосфера?
Овој џинот? Бицепс, трицепс ги работи како бебе цуцлаMilos Sarcev legenda vo profi bodi bildingot na sekoj seminar kazuva ;"jas priznavam vezbac koga ke go stavis vo soba bez nikakvi rekviziti,samo vo 4 sida i da izleze od nea napumpan i navezban kako za pred natprevari",a toa istoto go dokazuva so primer na scena(na seminarot),go pumpa bicepsot samo so koncentracionen trening bez nikakvo optovaruvanje.
Кажете вежби за горен дел од гради и дали има чаре да ги зголемам во вертикала, значи да почнуваат од подолу( не знам како да кажам точно:kesaИ некој кажа дека во зима било подобро да се вежба за маса одколку во лето. Колку е тоа вистина и зошто е така ?