Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
А од што ке прави стомачни ако има 60 или 62 кгр. кога ке биде коски и кожа?
Am treba da bide so mnogu nizok procent na masno tkivo da iskocat stomacnite.
Idealno deckovo treba negde~ 25kg salo da namali I ~5kg muskuli da stavi za da izlezat stomacnite so negovite segasni 84kg

Decki zaebancija so komradot @Ska Maniac praev, ni ja ni on nema da iame stomacni, chill. :D
За мене не збори. Јас далеку сум од пивски стомак иако љокам пиво ко вода.
Мене чудно ми изгледа стомаков, ос страна личам како да сум труден а од право кога ќе се видам у огледало имам некои бледи квадратчиња кај стомачните кои повеќе изгледаат како коцки од Милка Бабал. Дури ми се исцртани и пиштолите од страна над колковите.

Едно од најдобрите фитнес видеа што ги имам гледано.

A be I ja Bev ista kilaza so deckovo samo 5cm povisok I ja si mislev ke namalam 5-6 kg pa stomacni ke imam. Haha Kako ne, morav 25kg+ da simnam pa Tek togas tegovi pa Tek togas da reces ima stomacni onaka.
Mnogu sme podebeli I mrsni nego sto mislime decki. Site si mislime mnogu jaki sme ama u stvari natoveni svinji sme. Toa preku alista I ne se primetuva kolku sme debeli, ama sobleci se, sve e salo.

A be I ja Bev ista kilaza so deckovo samo 5cm povisok I ja si mislev ke namalam 5-6 kg pa stomacni ke imam. Haha Kako ne, morav 25kg+ da simnam pa Tek togas tegovi pa Tek togas da reces ima stomacni onaka.
Mnogu sme podebeli I mrsni nego sto mislime decki. Site si mislime mnogu jaki sme ama u stvari natoveni svinji sme. Toa preku alista I ne se primetuva kolku sme debeli, ama sobleci se, sve e salo.
Toa drzi do negde. Vo profi bilding svetot obicno vazi praviloto kd 5 kg. Ako mislis deka imas vrvna forma na 80 znaci realno negde na 75 kje imas vrvna forma. No se toa vazi samo za prvpat koga se nosis vo taa situacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom