Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Склекови + стомачни = Добро утро
[MkD]Scout;2642374 напиша:5 x 20 склека со 30сек пауза
10 х 20 стомачни со 40 сек пауза..
Многу добро утро![]()
и плус чучњеви по 50че на расположение
Читам дека после тренинг требало да се внесат повеќе Јаглени хидрати за да не се искористат протеините како енергија, па кои ЈХ ми ги препорачувате и во која количина?
И оризот како ЈХ како да го јадам освен направен како сутлијаш или од оној што го прават дома со месо, мислам ме сваќате за кој мислам![]()
Прави ги секој тренинг, почни со 3 серии со 30-50 повторувања од една вежба и напредувај до ниво кога ќе можеш да правиш 3-4 вежби со 3-4 серии.Плус и трчај неколку пати во неделата и тоа помага за развивање и дефиниција на стомакот.Одам 4 пати неделно во теретана. Вежбам гради/бицепс; грб/трицепс; рамо/нозе. Е сеа прашањето ми е кога да ги вежбам стомачните. Секој тренинг? И кои вежби за стомачни да ги праам. Во серии?... колку повторувања? итн...
[MkD]Scout;2642374 напиша:5 x 20 склека со 30сек пауза
10 х 20 стомачни со 40 сек пауза..
Многу добро утро![]()
и плус чучњеви по 50че на расположение
А на почеток на тренинг или на крај откако ќе завршам со се?Прави ги секој тренинг, почни со 3 серии со 30-50 повторувања од една вежба и напредувај до ниво кога ќе можеш да правиш 3-4 вежби со 3-4 серии.Плус и трчај неколку пати во неделата и тоа помага за развивање и дефиниција на стомакот.
А на почеток на тренинг или на крај откако ќе завршам со се?
Па да и јас ќе пробам на крај да ги правам. Бидејќи ако го правам на почеток, би ме умориле доста.Јас на крај ги правам бидејќи за нив најмалку сила ми треба....