Не ти кажаа од таму од каде ги купи како да ги конзумираш? На сето ова додај уште декстроза.земав протеин еlite whey isolate,creatine monohydrate на olimp nutrition, и BCAA Xploder...е сега ми треба совет за нивно користење од поискусните..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти кажаа од таму од каде ги купи како да ги конзумираш? На сето ова додај уште декстроза.земав протеин еlite whey isolate,creatine monohydrate на olimp nutrition, и BCAA Xploder...е сега ми треба совет за нивно користење од поискусните..
Братко ај подетално напиши овде што ти е потребно со тестостеронот бидејќи гледам почнале расправија без врска. Ако планираш да се боцнеш тука си погрешил за прашање на цел форум оди и разговарај со некој поупатен во оваа проблематика. Или пак барај на форумот стероиди.цом.мк има батки кои се разбираат во овие работи. Колку и да сум читал за овие работи не би ти препорачал ништо бидејќи сум читал од книги само или пак сум разговарал со луѓе кои земаат. И мене ме интересира за овие работи бидејќи единствено од нив се расти и се прави тело а другото е само бабини деветини и фрлање на пари, со другите работи не дека нема да направиш тело може и со нив но да се отепаш од вежбање 5-6 години и да фрлиш еден куп пари.здраво ај ако не го мрзи некој да ми објасни општо околу тостестерон
ама по можност да не е од типот пробај прво креатин ау фала однапред![]()
другарче ми ги зема јас не бев во можност па он не се разбира у тие работи.Ако знаеш кажи ми кога да ги пијам креатинот и бцаа и по колку патиНе ти кажаа од таму од каде ги купи како да ги конзумираш? На сето ова додај уште декстроза.
Креатинот првите 5 или 7 дена четири пати дневно по една кафена лажичка заедно со некој сок.другарче ми ги зема јас не бев во можност па он не се разбира у тие работи.Ако знаеш кажи ми кога да ги пијам креатинот и бцаа и по колку пати
Креатинот првите 5 или 7 дена четири пати дневно по една кафена лажичка заедно со некој сок.
Протеин со вода после тренинг во него стави го и креатинот. BCAA можеш 1-2 дозерки пред и после тренинг или за време на тренинг.
После по два пати од кој еднаш после тренинг. Со млеко најубаво пред спиење а со вода после тренинг за побрза апсорпција.Значи првата недела по 4 пати а после таа недела колку е препорачливо да се пие од креатинот? Протеинов поубав би ми бил со млеко што знам...
http://eu.olimp-supplements.com/?p=3&m=8&id=71-ова ти е за БЦАА,http://eu.olimp-supplements.com/?p=3&m=10&m2=81&id=92-монохидратот вака и протеинот после тренинг,пред спиење или па кога ке станеш,во зависност колку протеин треба да внесуваш....земав протеин еlite whey isolate,creatine monohydrate на olimp nutrition, и BCAA Xploder...е сега ми треба совет за нивно користење од поискусните.. итно е
фала
После по два пати од кој еднаш после тренинг. Со млеко најубаво пред спиење а со вода после тренинг за побрза апсорпција.
Ако му е поубаво со млеко, нека го пие со млеко, нема голема разлика во апсорпцијата и не е толку битно.
Креатинот обично колку време пред тренинг треба да се пие заедно со бцааОва научно докажано или го прочита во буквар?
Креатинот обично колку време пред тренинг треба да се пие заедно со бцаа
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=133721381&page=1 дали на оваа мислиш? овде ја читав јас програмава, сакав да ја терам али моментално не сум во состојба да ја започнувам ќе видиме за понатаму.Дали некој користи P.H.A.T. тренинг имам неколку прашања за тоа.