- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Момци,ајде совет..прекинав со фаза на дефиниција,стигнав до 70кг,од 77,прилично брзо ги симнав,а останав ист во размери...
е сега,недела дена сум на период на маса...мускулна,нели јадам све супер,по 2-3 оброка ми се месо,испод 200 грама не ми е,ЈХ,здрави масти,по 1-2 дозерки протеин,креатин...витамини,омега 3...
е сега,прашањето ми е...дали кога сте иделе на маса,сте си дозволувате некад нешто,од оние недозволиви работи додека си на дефиниција ? не мислам на газирани сокови,милки,чипсови..
е сега,недела дена сум на период на маса...мускулна,нели јадам све супер,по 2-3 оброка ми се месо,испод 200 грама не ми е,ЈХ,здрави масти,по 1-2 дозерки протеин,креатин...витамини,омега 3...
е сега,прашањето ми е...дали кога сте иделе на маса,сте си дозволувате некад нешто,од оние недозволиви работи додека си на дефиниција ? не мислам на газирани сокови,милки,чипсови..
туку пример,1 у 2 недели да изедеш сендвич од сендвичара,не маалска,туку пример 7ца,Лесковачка...или пак чоколатце да си дозволиш 1-2 пати неделно..? сладолед ? пржени компири ?
да не дојде до недоразбирање,правам кардио 3 пати неделно...