Ова ќе се проба уште вечерва да видиме што е и како е, мисли му ја ако не е ко што викашПробај измешај неколку лажици путер од кикиритки во неа, за пред спиење одличен оброк (да не праам муабет што и дава прилично добар вкус)!![]()

ќе скратиш али минимална е разликата.. еве да речеме јадеш тост така ти се пријало.. или јадеш салама.. 50-60 денари.. со тие пари ќе земеш или овес што ќе го јадеш 4-5 пати или урда што ќе јадеш 2-3 пати.. па така цената на продуктите делија со оброците што ги јадеш..
еден совет од мене..
земај и леб микс од зрна.. најефтина варијанта испаѓа.. 36 денари е.. 350 грама.. 25 гр протеин .. цел леб има околу 85-87 гр протеини.. поефтин начин да додадеш на дневните пoтреби![]()
Јасно ми е кон што целиш ама пак ќе ти кажам не е баш така розево. Те поздравувам за секоја мисла и се сложувам со тебе ама пак...
За лебот го знам уште од многу одамна, истото го применувам. Отворено ситници се во прашање и малце повеќе финансии кај мене за да си дојдам онака како што сакам ама стрпливо се се гради полека.
Како што викаат Рим не бил изграден во еден ден.