Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ако веќе се носи, цел ден се носи или за време на вежбање и пред-потоа?

Среди ја исхраната, биди физички активен и редовен, а ако веќе решиш да користиш појас, тогаш тој се носи само за врме на тренинг.

се носи само за време на вежбање, т.е. за време на кардио вежбите. јас кога слабеев, користев фолии не појас и ми помогна многу, мислам дека можеш да го користиш ама ако си решил да топиш, мавни некое кленбутеролче, не си ги фрлај парите на топачи и глупости, припази на исхраната и кленбутеролче малце ќе се напраиш стакло

да не знае некој каде може да се најде, и колку пари е мерач за пулс?

се носи само за време на вежбање, т.е. за време на кардио вежбите. јас кога слабеев, користев фолии не појас и ми помогна многу, мислам дека можеш да го користиш ама ако си решил да топиш, мавни некое кленбутеролче, не си ги фрлај парите на топачи и глупости, припази на исхраната и кленбутеролче малце ќе се напраиш стакло

Настрана топачите кои се ионака безполезни, ти како сеуште неискусен вежбач препорачуваш некому кого воопшто не го познаваш да започне со употреба на стероид, на слепо?

Јас ја сфаќам поентата да се помогне на некого во некоја цел, но не треба да ги поминуваш границите, бар не ако воопшто не си запознаен или ти самиот си користел некој лек во овој спорт.

Знам дека има во продавниците за велосипеди (барај попуст)
http://bikestop.com.mk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=106
Еве на пример Поларис се позната марка и се 4100 ден нагоре. А како што видов се продаваат СИГМА на пазар3 за 2200ден и на Youtube

Настрана топачите кои се ионака безполезни, ти како сеуште неискусен вежбач препорачуваш некому кого воопшто не го познаваш да започне со употреба на стероид, на слепо?

Јас ја сфаќам поентата да се помогне на некого во некоја цел, но не треба да ги поминуваш границите, бар не ако воопшто не си запознаен или ти самиот си користел некој лек во овој спорт.
кленбутеролот не е стероид. сум го користел и многу е покорисен од сите топачи и нема голема разлика колку време се занимава со спорт, да го извадиш максималниот ефект од кленбутеролот добро е да додадеш кардио од 30-40 минути на ден и да си увежбан месец дена минимум за телото да не се соочува со почетнички воспаленија.

кленбутеролот не е стероид. сум го користел и многу е покорисен од сите топачи и нема голема разлика колку време се занимава со спорт, да го извадиш максималниот ефект од кленбутеролот добро е да додадеш кардио од 30-40 минути на ден и да си увежбан месец дена минимум за телото да не се соочува со почетнички воспаленија.

Не е анаболен лек, а е баниран за употреба во многу земји.
И јас лично го имам користено на крајот од еден циклус, и затоа знам дека не треба кој стигне да го користи, а особено не почетници.
И работи на многу навидум млак начин.
Зголемува телесна температура што дозволува трошење на повеќе калории, ама сепак испод мира триста вира

ке можеш ли на напишеш нешто повеќе за кленбутеролот ако не те мрзи,што содржи,саид ефектс(ако има),препорачана доза и каде може да се најде и по која цена ....

Еве дел од текст за лошата страна на кленот.
As a result of this sensitivity, anaphylactic shock can happen sometimes and some people may actually end up dying because of this drug. The Clenbuterol side effects mostly appear when you take it for a long period of time. Moreover, another side effect that can happen is causing a negative effect on the thyroid in a way that can make you lose weight uncontrollably although you might sometimes feel like it is a positive thing. However, it can increase and turn into hypothyroidism in the future. If this condition occurs, you might find it difficult afterwards in losing weight and might actually regret taking this drug.
И пак ќе кажам, beta 2 sympathomimetic е вид на стероид кој ефектира на нервниот систем.

Ја би сакал да те прашам нешто кога веќе викаш дека топачите се безполезни...
Што би препорачал ти за забрзување на процесот на топење?
Кои други суплементи е подобро да се земат?

Бројот на отчукувања на срцето за 10 секунди ги множиш со 6.

Пример: 25 отчукувања за 25 секунди*6 = 150. Е сега може да е плус/минус неколку отчукувања али мислам дека тоа не ти е од многу големо значење. Мислам дека безпотребно би било да фрлаш пари за мерач на пулс :D

Среди ја исхраната, биди физички активен и редовен, а ако веќе решиш да користиш појас, тогаш тој се носи само за врме на тренинг.

Јасно ми е тоа со исхраната, него само ме интересираше, онака, како нешто дополнително.

Фала на одговорите. :)

Ја би сакал да те прашам нешто кога веќе викаш дека топачите се безполезни...
Што би препорачал ти за забрзување на процесот на топење?
Кои други суплементи е подобро да се земат?

Види тоа е мое мислење и мој поглед кон суплементите од тој тип.
За разлика пак, научно докажано е дека whey протеинот помага во регулирање на тежината (long-term користење)
Мулти витамини, омега 3 и според она што го гледам (а го немам осетено на своја кожа, искрено) викаат дека L-carnitineот е ефективен.

Но се додека исхраната не се стави на прво место, ефектот на било кој производ (макар и гејнер што служи за накачување на килажа) нема да биде целосен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom