- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Ај да ми каже некој после вежбање што да конзумирам од храна.Зошто прилично гладен се чуствувам.Овошје,туна немам идена ај нека помогне некој:smir:
Протеини, до 25-30 грама.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да ми каже некој после вежбање што да конзумирам од храна.Зошто прилично гладен се чуствувам.Овошје,туна немам идена ај нека помогне некој:smir:
Шо е експлозивност жити се?Ако вежбаш за експлозивност се прави со помали килажи повеќе пати - најбрзо што можеш.![]()
Шо е експлозивност жити се?
На гугл нема ништо, гугл е search engine, али може да се најде со него.
На гугл нема ништо, гугл е search engine, али може да се најде со него.
Иначе, нишо нема на линков.
Шо е експлозивност жити се?
После тренинг можеш да земеш малце јаглени хидрати да ги пополниш резервите што си ги потрошил и обавезно еден оброк со месо или јајца, 3-4 т.е. да внесеш протеин. Овошје не баш дека ќе те држи, но ти го крева инсулинот па тоа ти помага да ти растат мускулите, па поради тоа можеш да мавнеш една банана после тренинг додека си идеш дома, а дома да си направиш една убава обилна и здрава вечера. Да не биде пржено нешто па да му се посереш на вежбањетоАј да ми каже некој после вежбање што да конзумирам од храна.Зошто прилично гладен се чуствувам.Овошје,туна немам идена ај нека помогне некој:smir:
Фала ти брат.Да ти кажам и ја деновиве после вежбање јадам туна со марула или со кромид.Али не бев сигурен дали е добро па затоа викам ај да си прашам поискусни xDПосле тренинг можеш да земеш малце јаглени хидрати да ги пополниш резервите што си ги потрошил и обавезно еден оброк со месо или јајца, 3-4 т.е. да внесеш протеин. Овошје не баш дека ќе те држи, но ти го крева инсулинот па тоа ти помага да ти растат мускулите, па поради тоа можеш да мавнеш една банана после тренинг додека си идеш дома, а дома да си направиш една убава обилна и здрава вечера. Да не биде пржено нешто па да му се посереш на вежбањетоЈас обично јадам туна со марула сецкана и оцет, сол нормално. Понекогаш практикувам и 3-4 јајца сварени па исецкани исто со марула салата.
еј ама цеди ја туната од зејтинот остај ја 2-3 минути навалена кога ќе ја отвориш конзерватаФала ти брат.Да ти кажам и ја деновиве после вежбање јадам туна со марула или со кромид.Али не бев сигурен дали е добро па затоа викам ај да си прашам поискусни xD![]()
После тренинг можеш да земеш малце јаглени хидрати да ги пополниш резервите што си ги потрошил и обавезно еден оброк со месо или јајца, 3-4 т.е. да внесеш протеин. Овошје не баш дека ќе те држи, но ти го крева инсулинот па тоа ти помага да ти растат мускулите, па поради тоа можеш да мавнеш една банана после тренинг додека си идеш дома, а дома да си направиш една убава обилна и здрава вечера. Да не биде пржено нешто па да му се посереш на вежбањетоЈас обично јадам туна со марула сецкана и оцет, сол нормално. Понекогаш практикувам и 3-4 јајца сварени па исецкани исто со марула салата.
извини моја грешка, користам декстроза после тренинг со креатинотНе ти е добра идејава со овошје за инсулин кревање
Има и туна во вода, Rio мислам се вика. Негде 70 денари е една.еј ама цеди ја туната од зејтинот остај ја 2-3 минути навалена кога ќе ја отвориш конзерватане ти треба зејтинот