- Член од
- 23 декември 2015
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 2
За накачување на мускулна маса колку протеини, јаглехидрати, масти треба да внесувам дневно?? Имам 75кг, а висина 177?? 13% Bf sam 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Израчунај колку калории треба да внесуваш па според тоа ке видиш колку требаЗа накачување на мускулна маса колку протеини, јаглехидрати, масти треба да внесувам дневно?? Имам 75кг, а висина 177?? 13% Bf sam![]()
Според што си 13 %?За накачување на мускулна маса колку протеини, јаглехидрати, масти треба да внесувам дневно?? Имам 75кг, а висина 177?? 13% Bf sam![]()
Го немам користено, ама не верувај на такви глупости. Чајот чуда ќе направи, нема грешка.Момци дали некој го има користено чајот за слабеење од Херба??
Дали помага во топење на мастите??[DOUBLEPOST=1452643925][/DOUBLEPOST]Момци дали некој го има користено чајот за слабеење од Херба??
Дали помага во топење на мастите??
Сум ги користил jack3d и N.O Xplode и даваат нешто повеќе фокус, концентрација, малку повеќе сила и пумпање на мускулите (додека си одиш дома ништо не останува од пумпатаPre workout користите и каков би препорачале ?
Момци дали некој го има користено чајот за слабеење од Херба??
Дали помага во топење на мастите??[DOUBLEPOST=1452643925][/DOUBLEPOST]Момци дали некој го има користено чајот за слабеење од Херба??
Дали помага во топење на мастите??
Ај да се цитирам самиот, ја ископав про верзијата од оваа програма, при крај сум со читањето на пдфките од оваа програма и планирам да ја започнам од следниот месец, тешко дека ќе издржам со пари за целосната суплементација и исхрана што ја препорачува Бен, али сум задоволен бидејќи научив нешто плус. Доста време го следам Пакулски и мислам дека е еден од најдобро едуцираните про билдери, а мислам дека сите што вежбале со Charles Glass научиле по нештоНекој ако ја имате MI40 xtreme 2.0 од Бен Пакулски целосната програма во пдф пишете ми во порака или ако имате торент од каде што ќе може да ја симнам, ја имаше порано на kickass, али не работи повеќе торентот што го имам.
Се отепав од барање и не можам да ја најдам слободна верзија, а читам доста позитивни коментари за програмава.
ај ако може прати ми ја програматаАј да се цитирам самиот, ја ископав про верзијата од оваа програма, при крај сум со читањето на пдфките од оваа програма и планирам да ја започнам од следниот месец, тешко дека ќе издржам со пари за целосната суплементација и исхрана што ја препорачува Бен, али сум задоволен бидејќи научив нешто плус. Доста време го следам Пакулски и мислам дека е еден од најдобро едуцираните про билдери, а мислам дека сите што вежбале со Charles Glass научиле по нешто![]()
ај ако може прати ми ја програмата![]()
Немa дa мoже, 2гб е сo видеaтa.^Нека ја кладе тука![]()
Прати ми ја и менеНемa дa мoже, 2гб е сo видеaтa.
А сaмo пдф пaк тешкo имa мнoгу, сaмo тoрентoт би мoжел, aкo смеaм дa пoстирaм тoренти.
Прати приватно ако можеНемa дa мoже, 2гб е сo видеaтa.
А сaмo пдф пaк тешкo имa мнoгу, сaмo тoрентoт би мoжел, aкo смеaм дa пoстирaм тoренти.
Приватно само ако си женскоПрати приватно ако може