Боцвана не` призна под уставно име

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што една земја повеќе не призна,али голема работа,тоа било Боцвана.Нас ни требаат големите "риби".

Муда, не муда, полека се средуваат работите... Одлично е тоа што не признаа, а мислам дека сме на прав пат за да се докаже нашиот идентитет... И онака Паско Кузман е напален да открие нешто :vozbud::vozbud::vozbud: Кој ги ебе грците тогаш...

Е сега замислете какви идиоти ќе ги направиме овие 126 земји со промена на името.Ќе им речиме повеќе не сме Македонија извините што не признававте:tapp:

Е сега замислете какви идиоти ќе ги направиме овие 126 земји со промена на името.Ќе им речиме повеќе не сме Македонија извините што не признававте:tapp:

Чекај малко мислиш дека името ке го мениме.. ? не ми се верува во тоа така да ке си останаме МАКЕДОНИЈА : )

Еве според листата која ја има на Википедија, како би изгледала целата работа на карта.

Attachments

• Name.jpg
    Name.jpg
    21 KB · Прегледи: 23
Слабо стоиме во Западна Европа,Централна Америка и Африка.
Иначе браво за Боцвана.Секоја земја се брои,дури и Андора.:wink:

Nema golemi ili mali zemji.Ako e taka SAD KINA RUSIJA INDIJA ne imaat priznaeno pod ustavno ime se razbira i JAPONIJA kako vlijatelen faktor.Taka sto poveke zemji bez razlika kolku bile golemi ili mali e vo nasa korist.Ke ne bide:)) poleka na kondcija.:helou::helou:

Да се сконцентрираме на Монголија и централна Азија за да се затвори дупката таму, тоа е мој предлог.

Да се сконцентрираме на Монголија и централна Азија за да се затвори дупката таму, тоа е мој предлог.

Пошто сме во воени односи со Авганистан тешко тоа да се направи,плус додај го Ирак од блискиот Исток..и то.

Боцвана, Занзибар, Бермуди, Бикини, Еритреа, Зинбабве, Суринам, Заире, Намибиа, Папуа Нова Гвинеја, Казахстан, Лаос, Гватемала, Монголија, Мианмар, Хаити, Хондурас, Никарагва, Оман, Сеишели, Узбекистан, Туркменистан, Таџикистан, Шри Ланка, Панама, бла бла бла:tapp:
Грција бре народе Грција, другово се е само статистика

ај кажи ми која би била поентата да бидеме признаени од грција..?
шо ќе влеземе во нато или во ЕУ, па полошо ќе биде, немаме високи стандарди, гледаш бугарине најсуромашна земја во Еу се.
знаеме наша цел е гордост би било тоа али си знаеме ние дека сме макдеонија ? да .. епа шо ми е гајле за другите тогаш...само криво ми е шо кога ќе отиде некој македонец некаде одма го дискриминираат и се подбиваат со нас али...:toe:

Браво!Честитки!Да се множат земјите кои ќе не признаат под уставното име
полека полека сите ќе не признаат само прашање на време е:toe:

Боцвана, Занзибар, Бермуди, Бикини, Еритреа, Зинбабве, Суринам, Заире, Намибиа, Папуа Нова Гвинеја, Казахстан, Лаос, Гватемала, Монголија, Мианмар, Хаити, Хондурас, Никарагва, Оман, Сеишели, Узбекистан, Туркменистан, Таџикистан, Шри Ланка, Панама, бла бла бла:tapp:
Грција бре народе Грција, другово се е само статистика
Грција никад нема да не признае. А статистиката е многу битна Хебоциг.
Да споменам дека многу битно е дека трите најголеми светски сили не признаа. Русија, Америка и Кина!

Честитки, да дочекаме и Грција да не признае. :-D

img-evenementiel-yoga_rire-big.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom