Боцвана не` призна под уставно име

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Полека, полека сите ќе не признаат. Грција да не признае, другите и не се толку битни, ама добро е да ги има во статистиката.

Полека, полека сите ќе не признаат. Грција да не признае, другите и не се толку битни, ама добро е да ги има во статистиката.

Ако не признаат уште четириесет земји, после тоа и нема да биде толку важно ако не не признае Грција, ќе стекнеме репутација и со нашата репутација ќе имаме влијание.Следен чекор што ќе треба да го направиме е да ја подобриме економијата, тоа треба да ни биде приоритет, на прво место и ќе видите како ќе ја поразиме Грција во овој спор.

ПРВИН САМИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИЗНАЕМЕ, ПОТОА ДРУГИТЕ ЌЕ НЕ ПРИЗНААТ (НО ТОГАШ НЕМА НИ ДА НИ БИДЕ ВАЖНО НИВНОТО ПРИЗНАВАЊЕ)!

Сега ни е важно бидејќи самите не си се признаваме доволно!

ПРВИН САМИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИЗНАЕМЕ, ПОТОА ДРУГИТЕ ЌЕ НЕ ПРИЗНААТ (НО ТОГАШ НЕМА НИ ДА НИ БИДЕ ВАЖНО НИВНОТО ПРИЗНАВАЊЕ)!

И ти си во право ако самите не сакаме да си помогнеме, тогаш ни овие признавања нема да ни помогнат.

Абе јас знам кој е крив само......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom