Р
~~РубинРед~~
Гостин
На пример какви...сакаме да слушнеме:smir:Pocnete da veruvate, premnogu me interesiraat vakvi raboti i mnogu raboti znam..
На пример какви...сакаме да слушнеме:smir:Pocnete da veruvate, premnogu me interesiraat vakvi raboti i mnogu raboti znam..
Еј да? викаш вистина е а ?Pocnete da veruvate, premnogu me interesiraat vakvi raboti i mnogu raboti znam..
Си можел да споделиш нешто... и онака темава е за... такви чудносподелувачки искустваPocnete da veruvate, premnogu me interesiraat vakvi raboti i mnogu raboti znam..
Епа ќе чекаш ред за да ти се појавиеве и да речеме дека се појавува..... Што дека ќе се појави? И што ако ја повикаат повеќе од еден истовремено? Малце е паранормално, и различните теории за тоа како се шојавува и што се случува се доказ дека луќето имаат различни фантазии и надградби на една обична фолклорна приказна.....
А колку години имаш ти ?Леле приказни за мали деца. Стварно би ми било чудно некој на мои години да верува во аваа, а не па некој поголем.
15А колку години имаш ти ?
Ја на 15 верував у нејзе бе хаха
Епа сега има луѓе што веруваатЈа на 15 верував у нејзе бе хаха
На англиски треба да ја викате македонски не разбира затоа не ви излеглаАхаха.. колку е дебилско ова за тие што веруваат...
Се сеќавам во 4-то ми беше првата повеќедневна екскурзија, и бевме сместени во хотел... Првата ноќ јас и уште 5 чупиња не знаевме што да правиме и си викаме ај ке ја повикуваме Крвава Марија Купивме свеќи, глуспости и ноќта во 12 сатот сите испонаредени пред огледало, сијаиците изгасени..мртва темница, во хотело штама..ние се договараме кој да ги кажва збоојте оти на сите ни ѕенѕаше од страв хаха и на крајот јас се решив ко некоја ненормална со свеќата „Појави се крвава Маријо, те повикуваме сега, те повикуваме сега..“ И оп во моментот како сите возбудени чекаме да се појави некој затропа на врата ние сите пепел да не нема на терасата .. И слушаме уште некој тропа и вика ма слушнавме дека била наставничката, и отвараме ни вика „Шопрајте разбудени цел хотел го кренавте.. шо е ова свеќи овде?“ Ние како затуцани и викае „Сијалиците многу силно светат, и не можиме да спијаме а во темница страв ни е“.. ахахахах..
Детски глупости... ама важно уште тогаш ја разјаснивме дилемата дека не посоти Bloody Mary!