Black Mirror

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја изгледав првата епизода и не би ја препорачала на луѓе. Како Ларс фон Трир да фатил да снима серија. Одвратно за мој вкус.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
дај и шанса на втората :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.192
Anon me kamenuvase mene koa rekov deka e grda prvata.
Inaku vredat drugive epizodi, produzi slobodno, a I ne se mnogu.
Eve I jas potrvrduvam.

Пеџо

Фаличниот Ром
Член од
28 февруари 2013
Мислења
65
Поени од реакции
27
Фала брат че го гледам ова сас попкорни.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Зошто бе не ве бендисала првата. Мене крајот посебно, ептен ми остави впечаток.

Најмногу ми се допаднаа Fifteen Million Merits и The National Anthem. Многу ми се допадна и White Bear, воопшто не очекував таков крај. Потоа The entire history of you, исто така не заврши како што очекував, ме бендиса. Останатите две не ме бендисаа, многу драма за мој вкус.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
џимеј Io Sono Interista шо чекате вие уствари?
RocknRolaa а ти зашо уше не ја глеаше втората?
Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.
Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.
Нејсе, знам. Ама имам други работи симнато, а и стварно толку се има време. Човек не може да следи се.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ти губиш :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Првата супер, втората не ме бендиса воопшто, освен визуелноста јако направено без некоја поента некако... ќе продолжам да ја гледам секако. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
без некоја поента некако..
Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.

Значи не сакам да кажам дека ова не сте го сфатиле, ама не знам како не ја гледате поентата.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.

Значи не сакам да кажам дека ова не сте го сфатиле, ама не знам како не ја гледате поентата.
Сето то е ок, сватено, ама 1 сат цел го тупеа .. безпотребно.

Гледана и 3тата, добра е. (y)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.272

Kajgana Shop

На врв Bottom