RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ја изгледав првата епизода и не би ја препорачала на луѓе. Како Ларс фон Трир да фатил да снима серија. Одвратно за мој вкус.
Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.
Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.
Нејсе, знам. Ама имам други работи симнато, а и стварно толку се има време. Човек не може да следи се.Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.
Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.без некоја поента некако..
Сето то е ок, сватено, ама 1 сат цел го тупеа .. безпотребно.Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.
Значи не сакам да кажам дека ова не сте го сфатиле, ама не знам како не ја гледате поентата.