Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав првата епизода и не би ја препорачала на луѓе. Како Ларс фон Трир да фатил да снима серија. Одвратно за мој вкус.

дај и шанса на втората :)

Anon me kamenuvase mene koa rekov deka e grda prvata.
Inaku vredat drugive epizodi, produzi slobodno, a I ne se mnogu.
Eve I jas potrvrduvam.

Фала брат че го гледам ова сас попкорни.

Зошто бе не ве бендисала првата. Мене крајот посебно, ептен ми остави впечаток.

Најмногу ми се допаднаа Fifteen Million Merits и The National Anthem. Многу ми се допадна и White Bear, воопшто не очекував таков крај. Потоа The entire history of you, исто така не заврши како што очекував, ме бендиса. Останатите две не ме бендисаа, многу драма за мој вкус.

џимеј Io Sono Interista шо чекате вие уствари?
RocknRolaa а ти зашо уше не ја глеаше втората?

Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.

Зашто немам време. Затоа и ги баталувам кога не ми се свиѓа првата епизода. Ај порано имав нерви и време да ги догледам, ама сега стварно не можам да си трошам времето кога нешто не ми се свиѓа.

Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.

Не се никако поврзани епизодите, а првата стварно не беше интересна според мене.

Нејсе, знам. Ама имам други работи симнато, а и стварно толку се има време. Човек не може да следи се.

Првата супер, втората не ме бендиса воопшто, освен визуелноста јако направено без некоја поента некако... ќе продолжам да ја гледам секако. :)

без некоја поента некако..
Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.

Значи не сакам да кажам дека ова не сте го сфатиле, ама не знам како не ја гледате поентата.

Добро ај еве ќе ви ја кажам поентата. Поентата е дека во некоја таква блиска иднина, пак ќе има број на луѓе кои ќе одредуваат како светот да работи. Крајно ќе бидат исмејувани и понижувани дебелите луѓе. Повеќето луѓе ќе останат робови а оние кои ќе се осмелат да почувствуваат нешто вистинско, љубов и сл. уз помоча психолошких трикова, тоа ќе им биде одземено.

Значи не сакам да кажам дека ова не сте го сфатиле, ама не знам како не ја гледате поентата.

Сето то е ок, сватено, ама 1 сат цел го тупеа .. безпотребно.

Гледана и 3тата, добра е. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom