Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нај Нај Нај идеологијата ни е остаток од едно друго време. Ние сме и правеме се Нај Нај Нај, само шо другите секојпат не заебуват. Не сме нија криви.Луки ми се допаѓа твоето мислење,поради тоа што сите во земјава гледаат нешто преквалитетно да произведат,а затоа и губат.
Искрено добра ти е идејава за ефтин алкохол,правилно размислуваш.
И за тоа треба знаење.![]()
Којната имат само 2 боски на вимето, не дават ного млеко. У Азија е ного распространено низ номадите (Особено Кавказ, и Задкавказјето), прават кисело млеко, кефир, и други продукти од него.. Ного похранливо е од кравјото, ама исто како магарешкото, нема го у големи количини.Не прашав за млеко од кобила дали може да се употреби за сирење, ете и ние да бидеме интересни на пазарот на Ѓоковиќ.
Лајк за тоа којната.Којната имат само 2 боски на вимето, не дават ного млеко. У Азија е ного распространено низ номадите (Особено Кавказ, и Задкавказјето), прават кисело млеко, кефир, и други продукти од него.. Ного похранливо е од кравјото, ама исто како магарешкото, нема го у големи количини.
Прееска слушнав дека јак афродизијак бил, на дедо ми од гробишта би му го кренaл .Сирење од магарешко млеко??!!Ма немој да ме јебеш бре!!!!
150 е една магарица, Има у мариово колку сакаш магарици и магариња.Добро,ај вака рачунај..
Колку кошта едно магаре?
Песто евриќа нека е..
А ти треба да купиш минимум 150 магарци..
Значи тоа му искача 75.000 еври..
Треба да ги музеш магарците со софистицирана машинерија,треба обработка за тоа сирење,сигурно не е 600 долари за џабе..Сигурно има посебни методи..
И ај,100 дена по едно кило 600 долари 60.000 долари,60.000 долари у еври е негде 40.000..
Значи пола пари за 100 дена си ги вратил..
Ама може магарец да умре,може да се разболи,може свашта..
Кога ќе видиш есап на крај,па и се исплати бе ова мајку му ебам..
Ја отидов да барам магарци.
И млекце и сиренце да не правите ?150 е една магарица, Има у мариово колку сакаш магарици и магариња.
Најдобрите магариња и магарици за молзење се во парламент односно во политичките партии.Таму ги има на кило и за евтини пари можеш да ги купиш и да си ги молзеш цел живот.Затоа мислам дека тие би биле најпрофитабилни за водење бизнис со магарешко сирење.150 е една магарица, Има у мариово колку сакаш магарици и магариња.
Маркетингот би рекол дека и сида и рак лекува....
Магарешкото сирење лекува кашлица, бронхитис и астма.
...