Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не стварно чудна работа, или јас сум грешка или ни една битолчнака не е пријавена, море нема ни коментирано.
сега или нема битолчанки кајганџивки или незнам што е работата?

Нема бе нема. Шо те чуди не знам, сам кажа зошто нема :coffee:

а да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
да се знае де кој е од кај зетот кој од кај невестата:)

а да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
замисли ова...двајца шо се контраат на форум во живо да си се расприкажат ко најдобри пријатели..... :)

:pos::pos:
Прво ова кифчиња ми се прочита кифлиња и се акнав од смеа. Сега кога ми текна - уште толку

се бива зошто??
шо те чуди.
за то е форумот, ке станиш некогаш ненаспан, изнервиран и ке му се вдајш на некој онака колку да ти помини нервата:).
нема врска битно е да се дружиме.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 23:23 ---
:pos::pos:
Прво ова кифчиња ми се прочита кифлиња и се акнав од смеа. Сега кога ми текна - уште толку
па кога читав за во скопје на забавата, настанале големи проблеми кој е кој, не се знаеле и не им текнуваше другиот ден со кој праеле муабет.
е вака неможи да не ти текни(y).
практично а???

па кога читав за во скопје на забавата, настанале големи проблеми кој е кој, не се знаеле и не им текнуваше другиот ден со кој праеле муабет.
е вака неможи да не ти текни(y).
практично а???
Паметно (y)

Најверојатно ќе дојдам и јас :D
Се надам Леандра, Џену грл, Принцес оф ивл, Крејзи ин лаФ, Еспањола и други џенцки ќе потврдат присуство :)
Питањце до Битолчани: Колку време се мези, пијуцка и патува со воз до Битола?Тенк ју

Од овие Скопјанчиштата дерман да се немало...

:)

Ај не идење соберете го и Разиел од Велес, бидејќе многу ќе згреши ако не дојде...

:sneaky:

Најверојатно ќе дојдам и јас :D
Се надам Леандра, Џену грл, Принцес оф ивл, Крејзи ин лаФ, Еспањола и други џенцки ќе потврдат присуство :)
Питањце до Битолчани: Колку време се мези, пијуцка и патува со воз до Битола?Тенк ју

Јас овој пат откажувам дружба од оправдани причини :)
4 саати најмалку се патува, не дај боже да се расипе или да се фрли некој под воз цел ден ќе останеш во него. Земете си залихи обавезно и топла облека зошто еден вагон има парно другите 3 немаат.
Најмногу ми е жал за атмосферата во воз што ќе ја пропуштам, али ваљда следен собир прилепчани ќе изненадат па таму ќе одиме заедно со Битолчани :)

Јас овој пат откажувам дружба од оправдани причини :)
4 саати најмалку се патува, не дај боже да се расипе или да се фрли некој под воз цел ден ќе останеш во него. Земете си залихи обавезно и топла облека зошто еден вагон има парно другите 3 немаат.
Најмногу ми е жал за атмосферата во воз што ќе ја пропуштам, али ваљда следен собир прилепчани ќе изненадат па таму ќе одиме заедно со Битолчани :)
е шо муабет сега, не идам.
башка од оправдани причини, како да не , ке се лажиме сега:mad:

Ск - бт околу три ипо саати, инаку искрено не знам оти ама последно кога патував пред месец дена добро беше затоплувањето во сите вагони. Зборам за тој ноќниот бт-ск. Ако некој одма вечерта сака да си киднува за назад обезбедете си локација за после затворање на кафичи/мафичи зш не сакате сигурно од 12-1 до 3.15 кога тргнува возот да шеткате по топлово надвор :D

ако идат луѓе одподалеку се надевам иницијаторот има (или да направи ) некој план......зимава не потисна доста и не е играчка......возот сабајле е во 3 и пол отприлика ак озаминуваат покасно

да е лето друга е работата.........

шо град ќе бевме сите сакаат да дојдат бре бре :D

Ќе ги пикниме во некој влез 1 сат 2 немат гајле.. Малце hardcore.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom