Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
замисли ова...двајца шо се контраат на форум во живо да си се расприкажат ко најдобри пријатели.....а да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
да се знае де кој е од кај зетот кој од кај невестата![]()
а да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
да се знае де кој е од кај зетот кој од кај невестата![]()
па кога читав за во скопје на забавата, настанале големи проблеми кој е кој, не се знаеле и не им текнуваше другиот ден со кој праеле муабет.
Прво ова кифчиња ми се прочита кифлиња и се акнав од смеа. Сега кога ми текна - уште толку
Паметнопа кога читав за во скопје на забавата, настанале големи проблеми кој е кој, не се знаеле и не им текнуваше другиот ден со кој праеле муабет.
е вака неможи да не ти текни.
практично а???
Најверојатно ќе дојдам и јас
Се надам Леандра, Џену грл, Принцес оф ивл, Крејзи ин лаФ, Еспањола и други џенцки ќе потврдат присуство
Питањце до Битолчани: Колку време се мези, пијуцка и патува со воз до Битола?Тенк ју
е шо муабет сега, не идам.Јас овој пат откажувам дружба од оправдани причини
4 саати најмалку се патува, не дај боже да се расипе или да се фрли некој под воз цел ден ќе останеш во него. Земете си залихи обавезно и топла облека зошто еден вагон има парно другите 3 немаат.
Најмногу ми е жал за атмосферата во воз што ќе ја пропуштам, али ваљда следен собир прилепчани ќе изненадат па таму ќе одиме заедно со Битолчани![]()