Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
П.С Абе Џиш а да пуштиш список ти? :pos: Кој сака да си се потпишува па отприлика ќе знајме колку ќе сме
Сите шо се изјаснуват на темава, имат рок до понеделник да потврдат. То е списокот, на крај ќе се пребројме сигурните + уште некое местенце за несигурните и имаме некоја бројка

а да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
да се знае де кој е од кај зетот кој од кај невестата:)
не дека ти е лоша идејата, само поарно е без лифчиња... помачете се да му се сневиди, ваљда можиш да запамтиш 10 сурати :)

Питањце до Битолчани: Колку време се мези, пијуцка и патува со воз до Битола?Тенк ју
Имаш воз види бандера застани, и експресен (шо го укинаа). Така да со тој првиот ако е се ок околу 4, 4 и пол сати. Мада досадното е за идење (ова од искуство). Ќе ти оживи дури да дојдиш. За назад ич не те засега дали е 4 или 5 сати, спиеш во возот и ќе ти помини одма :)

ако идат луѓе одподалеку се надевам иницијаторот има (или да направи ) некој план......зимава не потисна доста и не е играчка......возот сабајле е во 3 и пол отприлика ак озаминуваат покасно
Ќе се изорганизираме за то не е проблем.

Јас овој пат откажувам дружба од оправдани причини :)
4 саати најмалку се патува, не дај боже да се расипе или да се фрли некој под воз цел ден ќе останеш во него. Земете си залихи обавезно и топла облека зошто еден вагон има парно другите 3 немаат.
Најмногу ми е жал за атмосферата во воз што ќе ја пропуштам, али ваљда следен собир прилепчани ќе изненадат па таму ќе одиме заедно со Битолчани :)
Душо собиранката е фактички у воз :pos:
Заеби ти колку саати се патува, ќе појдеме со ден па ќе кснеме некое топено сиренце у Буре :D Види, размисли дали ќе не дружиш....имаш време

Душо собиранката е фактички у воз :pos:
Заеби ти колку саати се патува, ќе појдеме со ден па ќе кснеме некое топено сиренце у Буре :D Види, размисли дали ќе не дружиш....имаш време
А зошто зборуваш во множина? :icon_lol:
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:14 ---
И кажете ми од Прилеп кој има намера да иди да пробам да го убедам ортакот да дојди :sneaky:

Ајде да пишам дека 100% доаѓам. И онака сум уште месец дена во земјава, а во Битола неам појдено (ти ибам патриотот што не бил в Битола :pos:)
Досега сум бил на 3 настани со кајганџии на кои се патувало со воз.
1. Собиранка во Велес пред неколку години. Весело одејќи накај Велес, од голема гужва сите бевме во ходник и се тропаа глупости цело време. На враќање сите спијат освен Бушав и Burn84 и Буш му кажува вицови на Б’рн. Од многу смеење се разбудив и го кажав вицот за белиот коњ.
2. RUN фестивал (ШТИП) со СтефанХејтасОл и ДонЈас. Натаму интересно, му дадовме Плејбој на Стефан да чита додека ние муабетевме за фотографија :) На враќање ни се придружија и Некрофилија и LiquidTear ама од умор и од што беше ладно во возот само се сеќавам дека влеговме во воз и дека се разбудивме во Скопје.
3. RUN фестивал со багра 10 души бевме ако се сеќавам добро. Одејќи натаму стоевме во карго делот од што беше полн возот, ама ТоБ беше цело време тропавме глупости, се смеевме. На враќање исто како и претходниот пат.

Додуша еднаш бевме на собиранка во Охрид со колата на Burn, јас, Воткамикс, Гижо и Сусаро. Таа собиранка патот кон Охрид и патот назад беа 100 пати подобри од собиранката во Наполеон.

Верувам дека ќе биде забавно по пат и оваа собиранка.

А зошто зборуваш во множина? :icon_lol:
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:14 ---
И кажете ми од Прилеп кој има намера да иди да пробам да го убедам ортакот да дојди :sneaky:
ја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....
некако да ги потчепнам Human и Red John да дојдат :)

ја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....

Human e Прилепчанец? :)

Донесете го обавезно, баш сакам да го запознаам...

Е па поштено......пробај убеди го и Тм тхе - сега со нов ник е (y)
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 22:50 ---
значи пола забава ќе пропуштиме :tapp: (битолчани)
Зошто?

Human e Прилепчанец? :)

Донесете го обавезно, баш сакам да го запознаам...
Sign me up. :)

Дон, одиме брат? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom