Sid Vicious
MBE
Ако останам викендот Битола можам јас да приберам некој "пациент",пред да стане вистински пациент 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите шо се изјаснуват на темава, имат рок до понеделник да потврдат. То е списокот, на крај ќе се пребројме сигурните + уште некое местенце за несигурните и имаме некоја бројкаП.С Абе Џиш а да пуштиш список ти?Кој сака да си се потпишува па отприлика ќе знајме колку ќе сме
не дека ти е лоша идејата, само поарно е без лифчиња... помачете се да му се сневиди, ваљда можиш да запамтиш 10 суратиа да и сите дома да си испечатат ливче на кое ке биде форумското име. за да не се препрашваме на секое, или организаторот нека испечати на тие што ке идат, пе ке им ги боцнат на влегвање како кифчиња на свадба што клават.
да се знае де кој е од кај зетот кој од кај невестата![]()
Имаш воз види бандера застани, и експресен (шо го укинаа). Така да со тој првиот ако е се ок околу 4, 4 и пол сати. Мада досадното е за идење (ова од искуство). Ќе ти оживи дури да дојдиш. За назад ич не те засега дали е 4 или 5 сати, спиеш во возот и ќе ти помини одмаПитањце до Битолчани: Колку време се мези, пијуцка и патува со воз до Битола?Тенк ју
Ќе се изорганизираме за то не е проблем.ако идат луѓе одподалеку се надевам иницијаторот има (или да направи ) некој план......зимава не потисна доста и не е играчка......возот сабајле е во 3 и пол отприлика ак озаминуваат покасно
Ќе ги пикниме во некој влез 1 сат 2 немат гајле.. Малце hardcore.
Не е педерка. Знај шо прајПедерка...
![]()
Душо собиранката е фактички у возЈас овој пат откажувам дружба од оправдани причини
4 саати најмалку се патува, не дај боже да се расипе или да се фрли некој под воз цел ден ќе останеш во него. Земете си залихи обавезно и топла облека зошто еден вагон има парно другите 3 немаат.
Најмногу ми е жал за атмосферата во воз што ќе ја пропуштам, али ваљда следен собир прилепчани ќе изненадат па таму ќе одиме заедно со Битолчани![]()
А зошто зборуваш во множина?Душо собиранката е фактички у воз
Заеби ти колку саати се патува, ќе појдеме со ден па ќе кснеме некое топено сиренце у БуреВиди, размисли дали ќе не дружиш....имаш време
ја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....А зошто зборуваш во множина?
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:14 ---
И кажете ми од Прилеп кој има намера да иди да пробам да го убедам ортакот да дојди![]()
ја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....
некако да ги потчепнам Human и Red John да дојдат![]()
Е па поштено......пробај убеди го и Тм тхе - сега со нов ник еја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....
Зошто?значи пола забава ќе пропуштиме(битолчани)
Па пола забава е во возоТЗошто?
ја сум во план да идам од ПП со возо....само да се знај времето...пошо сум на работа....
Sign me up.Human e Прилепчанец?
Донесете го обавезно, баш сакам да го запознаам...