Таруно
Еким
Ова почна да станува сериозно...
АЈМО КОЈ ДАВА 200 ЕВРА ЗА ДА ГО ВИДИ ЛЕТ3.... АЈМО 200... 200... ДАЛИ ГЛЕДАМ 200 ?!

АЈМО КОЈ ДАВА 200 ЕВРА ЗА ДА ГО ВИДИ ЛЕТ3.... АЈМО 200... 200... ДАЛИ ГЛЕДАМ 200 ?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
335 повратна, за нестуденти. За студенти, нешчо поефтино.
Повратна за студенти е од Битола до Скопје поефтина ако се купи. Како и од другите градови. Барем така знам јас.
П.С. Не доаѓам али да си пројдете најпопреубо.
Пожелно е носење на повеќе облека, вода, залихи на храна во случај на дефект во пустелија.
Резерви со цигари за пушачите,витамини, ајфони мобилни и сите видови на занимација се добредојдени, по можност слушалки
Мој предлог е за во Рустико, мирно и широко место.
ЛајкПребројвање v2.0
Поприлично сигурни:
Џиш, мкд Владе, абадон, Кико Д, DBack, Брокер, dzedaj, Sluzbarski, Џони, Rosemberg, Joe + Joве плавио, Еl Bohemio, Jazz Liberator
Поприлично можи да се појават:
Апокалипто, Windfucker, Дон Метадон, Mnemozina со другарките, Таруно, Acid, Сусаро, Nessa Alcarin (ако ја прибери Абадон сосе песо)
Поприлично неверојатно да се појави:
Let3
Се трезнат ?Дај ова фудбалериве кај се? Имаше едно 15тина луѓе кај се сега за пиење да му се сневиди?
Се заебаваш ? Одиме Позитив 20 пендраци и мислиш ќе не пуштат ?
За ваква собиранка најзгодно е меана, според мене. Си резервираш пред време неколку дена и ....
Знам. Ќе ти кажам на која адреса да ми ги испратиш по такси... Како и да е, да не ја носиме темава во погрешен правец...Јас сум спремен одма за собиранкава....
Немој жити се, кој ќе седи надвор на ладново?Да и јас сум за таму, плус дозволено е пушење(цигари)![]()
Не бе зошто надвор. Заградено е и има греачи ... баш е пријатно(за мене). А има и случки да се пуши низ цел локал. Доволно е само еден да го скрши мразот ...Немој жити се, кој ќе седи надвор на ладново?
Не знам ама би било фино да дојдат што повеќе.......кога ќе се напиеме - па ќе разврзиме фудбалски муабети ова она ќе падни по некој шамар, лакт, клоцаСе трезнат ?![]()
Не е интересно бе така....сега форумски собир е ова не можи така......повеќето од овде сигурно сакаат форумско мевцеспрема бројот на луѓето ке се види кај ке се оди.
а и да не се чудите, ние во битола сме традиционално патријахално воспитани. битолчанки кајганџифки нема, што има тие по форуми да тупат. се знае каде им е местото. така да тие што ке идат да не се надеваат по многу многу на женско мевце!
ако сакате да си донесете![]()