Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова почна да станува сериозно...

АЈМО КОЈ ДАВА 200 ЕВРА ЗА ДА ГО ВИДИ ЛЕТ3.... АЈМО 200... 200... ДАЛИ ГЛЕДАМ 200 ?!

:D

Бооооо еј...
Тешко да иам кешови за да сум комплет..

335 повратна, за нестуденти. За студенти, нешчо поефтино.

Повратна за студенти е од Битола до Скопје поефтина ако се купи. Како и од другите градови. Барем така знам јас.

П.С. Не доаѓам али да си пројдете најпопреубо.

Повратна за студенти е од Битола до Скопје поефтина ако се купи. Како и од другите градови. Барем така знам јас.

П.С. Не доаѓам али да си пројдете најпопреубо.

Треба да имаш извадено студентска картичка 100 денари и да не си постар од 26 години па да добиеш 30% попуст на карта.
Иначе, 265 денари е повратна со теретниот, 500+ денари со брзиот кој моментално е укинат, така да кој доаѓа од скопје, ќе иди со теретниот во 14:30 мислам оти беше, и во битола е во 18:15, без застој, а ако застани со сигурност ќе биди во 19:00.
Пожелно е носење на повеќе облека, вода, залихи на храна во случај на дефект во пустелија.
Резерви со цигари за пушачите,витамини, ајфони мобилни и сите видови на занимација се добредојдени, по можност слушалки од станица - ВЕЛЕС па се до БОГОМИЛА, додека се истурат индијанците. Од богомила па до битола веќе е помирно:)

Мој предлог е за во Рустико, мирно и широко место.

Пожелно е носење на повеќе облека, вода, залихи на храна во случај на дефект во пустелија.
Резерви со цигари за пушачите,витамини, ајфони мобилни и сите видови на занимација се добредојдени, по можност слушалки

И последниот куршум чувајте го за себе

ако огранизираме на 25 има време до 20 има време за пријавување.... јас сум сигурно исто :D

Следниов викенд имам работа битола 2-3 дена и веројатно викендот ќе сум тамо .... ако се погоди собиранкава тогаш и лед ако е тамо идам !

Абе дајте да се собериме многу......едно кафаниште да најмиме да не се заебаваме со Буре и слични. :D
Дај ова фудбалериве кај се? Имаше едно 15тина луѓе кај се сега за пиење да му се сневиди?
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 18:55 ---
Пребројвање v2.0

Поприлично сигурни:
Џиш, мкд Владе, абадон, Кико Д, DBack, Брокер, dzedaj, Sluzbarski, Џони, Rosemberg, Joe + Joве плавио, Еl Bohemio, Jazz Liberator

Поприлично можи да се појават:
Апокалипто, Windfucker, Дон Метадон, Mnemozina со другарките, Таруно, Acid, Сусаро, Nessa Alcarin (ако ја прибери Абадон сосе песо)

Поприлично неверојатно да се појави:
Let3
Лајк :D Само нека се во поголем број инаку ич нека не идат. Или да бидиме горе долу рамноправни или 100% пендреци :icon_lol:

Се заебаваш ? Одиме Позитив 20 пендраци и мислиш ќе не пуштат ? :D
За ваква собиранка најзгодно е меана, според мене. Си резервираш пред време неколку дена и ....

100% :D

Јас сум спремен одма за собиранкава....
Знам. Ќе ти кажам на која адреса да ми ги испратиш по такси... Како и да е, да не ја носиме темава во погрешен правец...

Да и јас сум за таму, плус дозволено е пушење(цигари) :D
Немој жити се, кој ќе седи надвор на ладново?

Немој жити се, кој ќе седи надвор на ладново?
Не бе зошто надвор. Заградено е и има греачи ... баш е пријатно(за мене). А има и случки да се пуши низ цел локал. Доволно е само еден да го скрши мразот ...

спрема бројот на луѓето ке се види кај ке се оди.
а и да не се чудите, ние во битола сме традиционално патријахално воспитани. битолчанки кајганџифки нема, што има тие по форуми да тупат. се знае каде им е местото. така да тие што ке идат да не се надеваат по многу многу на женско мевце!
ако сакате да си донесете:)

Се трезнат ? :D
Не знам ама би било фино да дојдат што повеќе.......кога ќе се напиеме - па ќе разврзиме фудбалски муабети ова она ќе падни по некој шамар, лакт, клоца :pos:

П.С Абе Џиш а да пуштиш список ти? :pos: Кој сака да си се потпишува па отприлика ќе знајме колку ќе сме
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 23:00 ---
спрема бројот на луѓето ке се види кај ке се оди.
а и да не се чудите, ние во битола сме традиционално патријахално воспитани. битолчанки кајганџифки нема, што има тие по форуми да тупат. се знае каде им е местото. така да тие што ке идат да не се надеваат по многу многу на женско мевце!
ако сакате да си донесете:)
Не е интересно бе така....сега форумски собир е ова не можи така......повеќето од овде сигурно сакаат форумско мевце :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom