Битола држава!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.258
Поени од реакции
12.514
Поминував денес низ Битола и ова навистина ме изненади. Прави патриоти! Секоја чест.

DSC03456-1.jpg

А од СПРОТИВА !!!!

ЕЛ ГРЕКО А ?

или уште 70 метри напред преку улица и десно Рудо Јагне со огормно паноа на грчки :(

И налепница на скопско под тоа....
Cheers for the freaks...​

Затоа, не може да се фати место во Буре. Гужви колку ти душа сака :)

Браво за Буре.
И поздрав до персоналот :)

Браво за Буре, прва прилика кога ке наминувам во Битола го посетувам, не ме интересираат другите греко-меко, еден ама вреден.
Ќе може може подетално каде се наоѓа местенцето, ми изгледа како широк сокак.

Браво за Буре во Битола.
Таков случај имаше и во струмичкиот рибен ресторан Пиликатник, на денот кога Грција стави вето за Македонија, кога некој ќе порачаше узо му велеа дека само струмичка мастика може да му дадат, узо повеќе не служат.
Револт едноставно.

A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:

Во Буре се што има е добро.

Секоја чест за напишаното.

Секоја чест за Битолчани

Многу добро топено сирење имаат во Буре.
Чудна работа е тоа топеното сирење...

Или го сакаш или не можеш да го поднесеш :)

Јас на сите им го препорачувам. Некои, после ме викаат ајде во Буре на топено, а некои се колнат дека повторно нема да пробаат толку одвратно јадење :(

Неам пробано ја такво чудо...треба да фатам воз да дојдам да идеме на топено сирење а колега? ќе частиш? :pos:

A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:
Па тоа си е напишано на македонски НЕ,а не е со грчко значење.И да, не служат повеќе узо.БРАВО ЗА БУРЕ!:aplauz::aplauz::aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom