Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Ние сме ретардирани све школо. Има едно дете гол се слекува во сала и скока со мандалото ние цел клас наземи се газиме од смеење. И денес се каравме дали кошарка или фудбал да играме по физичко, и решивме кошарка, тоа детето незнае кошарка и ногу сакаше фудбал. Го зеде баскетот, се слече и го триеше мандалото со баскетот и веќе никој не го фати со раци. Игравме фудбал пошо само еден баскет имаме.

:pos2::pos2::pos2:

тој стварно е ретардиран... :хаха::хаха::хаха:

Ние сме ретардирани све школо. Има едно дете гол се слекува во сала и скока со мандалото ние цел клас наземи се газиме од смеење. И денес се каравме дали кошарка или фудбал да играме по физичко, и решивме кошарка, тоа детето незнае кошарка и ногу сакаше фудбал. Го зеде баскетот, се слече и го триеше мандалото со баскетот и веќе никој не го фати со раци. Игравме фудбал пошо само еден баскет имаме.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

кај нас на ФЗО обично играме по две паралелки оти голема е салата и сега од другава паралелка да не речам ама сите се нездрави и има едно дете тоа стварно си има психички проблеми, се што да му речеш си прави. и овие од кај него му рекле да донесе точак и тој вистина донесе. во целото невреме го гледаме од таму радосен иде. влеговме сега в сала и ги чекавме проф. да дојдат овие му рекле на детево да се качи на точакот и да вози низ сала, а в уста му ставиле цигара :nesum: се удри детево в ѕид и цигарата му ја снема :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ја изеде и е*а векот:pos2::pos2: не е за смеење стварно, детево е греота ама колку да не ни биде досадно ќе си гледаш глупости што да правиш :toe:

пред некој ден,проф. математика му објаснува на еден од клас,рецепта некоа :pos:
појма неам за што,и му кажуе нешо,ќе замесиш тестото,ќе го оставиш да омекне ваљда,и ќе почнеш од тестото да праиш топки у облик на јајца:tapp:

Професорка математика:uvo:

Биологија од корчагин јебозовена Пацка кажа бисер завчера.

Вика на еден ученик:Ти дарко се викаш?
Овој и вика:Не,професорке мартин се викам.
И оваа му вика: добро дарко што имаме последно напишано во тетратка.

Професор музичко: Јас сум убеден дека во гимназијава имаме свински грип!
Ние: Е како професор?
Професор: Така, ко идав прееска една ученичка ко свиња рокаше!

И цел клас долу..... :pos:
aбе толку се простаци професорите кај вас или се заебавал човекот:toe: НЕ знае симтоми на свински????

aбе толку се простаци професорите кај вас или се заебавал човекот:toe: НЕ знае симтоми на свински????

Ти не знаеше дека симптоми на грипот се рокање ко свиња? :nesvest:

Ееее имам цели табаци со бисери посебно сега од 4та пошто ми предава еден многу вицкаст(да не речам забеган)професор по филозофија,али да почнам по ред:
1.Лани една ученичка повтара и на час по англиски професорката го скорнува број 14(ученичката што повтара) и ние велиме професорке не е веќе од овој клас и проферсорката:"Ах да ученичката не е веќе меѓу нас":D;
2.На час по македонски јазик одговара еден ученик и кажува една реченица(без врска) шо нема логика и професорот вика:Ех, тоа е исто како да викаш "слонче скока од гранче на гранче":D;
3.Професорот по филозофија раскажува за Питагора-"Питај гора,питај матуранти";
4.Проф.по филозофија на една ученичка шо се шета по училница:Види го,ќе речеш у бандера ќе удри,оно по жица оди;
5.И за крај проф.по филозофија прашува дали има отсутни,и дежурната вика:Маја професоре,а Маја:Eeee не ли гледаш ма дека сум тука?Дежурната:Епа шо да правам кога чето си "НЕ ТУКА":D и.т.н...:D

А да и уште еден бисер сега у меѓувреме ми текна од една школска во трета година на час по физика:Професоре на втората страна од другата страна:P
Павле по филозофија, ако е забеган, можда е најинтелигентен од цело овчеполие.

na cas po makedonski. ucenik odgovara za Gligor Prlicev. i kazuva za serdarot. namesto da rece dobil lovorov venec veli dobil lovorov list.

Предава професорот по македонски лекција за подмет и во една реченица спомнува Чернобил и некој се чудат што е тоа а професорот изненаден како е можно 17 годишни да немат врска што е тоа и јас ко најпаметна: хехе да ви го кажам вицот одма ќе ви текне (оној мамо мамо ми расне трета цицка... ) и професорот па кажи да го чуеме :nesvest: и јас :kesa: можеби во некоја друга прилика професоре :kesa::kesa:

денес влегуваме на техничко цртање и дека нов професор и не не знае со нас влегоа уште 5 деца од друг клас ... и они си седнаа меѓу нас и по некое време едниот од нив вика : професоре ке идам ја 5 мин. надвор... :vozbud::vozbud::vozbud: и искочи надвор .. професорот коа тргна по него по ходници.. :pos2::pos2: после и другите така му праеа и овој после се врака у училна и вика : еве затоа треба да почнам па да бутам класови:vozbud::vozbud: дека еве шо се случува ако пуштам цел клас:tapp::salut::uvo:

Павле по филозофија, ако е забеган, можда е најинтелигентен од цело овчеполие.

Ја не го кажав тоа у негативна смислам,напротив,мене професорот ми е шема и стварно највише се релаксирам на филозофија:D,и ако реков забеган не мислев дека е прост,глуп и.т.н.Мислам да не дојде до недоразбирање:)Поздрав:salut::salut::salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom