Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Пишува професорката на тебла и едно дете(понавлач) вика ова е гола вода и јас викам што нема да ти е гола вода кога двапати го учиш:haha::haha::haha:

Владо раскажува нешто и проф. го прашува:
Проф:He or She?
Владо:Yes!!!
:pos2::pos2::pos2:

- Професорке, ке ни треба ли таблата за тестот што ке го правиме?
- Не, зошто..?
- Па да ја изнесеме надвор..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Koga sonceto paga gi odbiva zracite od neboto Simona.T
Dimenzii kaj 3D se: Svetlo Temo I Potemno Stojan-kisel
Dimenzii kaj 3D se: Dolzina sirina I dijagonala  Kisel
Egipetjanite decata gi nosele na planinata Olimp – Ilija
Atinjanite ziveele na Laponija – Simona.T
Toa so motante oci – Jovanco.T
Sonceto e nerven system- Kisel
I-1 Rulez!!!

Проф: Иван Ников. -јас станувам.Ти как се викаш?
Јас: Иван Ников.
Проф: Ц ц ц абе презимеее ми кажи ! ! !

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Петок.. први час имаме дигитални системи. Доцнат група од ученици и влегуваат и Пофесорот сака да ги запише..
-Проф: Ајде Ване како се викаш ти?

Проф - кажи нешто за Спознание и Видови спознанија.

Ученик
Па познавање ... :pos2::pos2: за да се познаваме прво треба да се запознаеме. Можеме да се запознаеме преку мсн , на кафе да излеземе или пак во .... воз :vozbud::vozbud:

ден денес се кажвит низ Охридов за случката со еден другар мој, кој се викаше Неим, прва година средно, професоркава не запознават и го прашвит другаров:-What is your name? другаров одгорвит:- my name is Неим (мај неим ис Неим), професоркава па го опитвит:-What is your name?? сега построго, овај пак: - my name is Неим. Сакаше од прв час да му клајт кец, ама прискокавме сите, па така се викат, ко провери се вцрви ко г’з од мајмун и после цело полугодие не го чепна

Ова се деси денес на 1 час Германски...седиме ја и Chall3nger и си слушав ја музика на неговиот i-pod и доаѓа професоркава(иначе млада и мутава) и ми вика ајде ти вади слушалките и моб. одма у ташна за да не те запишам! И Chall3nger се врти и и вика е ај професорке од овој моб ако успеете да му се јавите на дечкото ќе ви го даам за вас! хахахахахахахаха и оваа уше се придерава АМА РЕКОВ ЈА МОБ. У ТАШНА!!!...не и е лесно на типката со будали као нас, нели Chall3nger?:):back:

На час математика треба да правиме тест и зимаме со едно дете да си сменаме тестовто арно ама не виде и ни ги зема и не ни даваше да прааме и нии полудееме ојдееме земааме си од катедрата тестове и пак ни ги зема и земааме излезееме си и после 20 и кусур минути ојдее ме и тава детто шо беше со мене вика "Отворејте" и јас викам "Ми смо и бичемо фини" :haha::haha::haha::haha:Лудница стана :haha:

Професоро диктира и едно што седе пред мене само препишува од мене и професоро му вика аман бе Кире и на диктиране препишуваш нели слушаш шо говорам јас или ушиинта ти се под кирија:haha::haha::haha::haha:

П: ајде број 7 да ми каже што учевме следниот час.
У: ама проф. ја не бев следниот час на час

имавме хемија, а професорката е лоша ко ѓавол. се беше тишина и едно девојче извикува на цел глас:
Кики: професорке Дарко ме дупи од позади цело време :pos2::pos2::pos2::pos2:

се разбира двајцата надвор :toe::pos::pos::pos:

Класен час и ни доаѓа класната ама у училницава мраз немаше парно и плус прозорите беа отворени и таа влегува и ни вели:Ученици ае отворете го прозорот да се згрееме многу е ладно...
--------------
Час по македонски јазик и професорот мене ме прашува ае ти фраеру кажи ни каде е глаголот(а на таблата имаше напишано реченица во која требаше да се определи глаголот-5 одд бев тогаш) и јас:ВО ШТАЛА(a ние зборувавме околу левели на штали на една игра)
--------------
Имавме хемија(пред една недела) и професорката секогаш си таа брише табла и јас бев дежурен ама за инат го намокрив суѓерот од него вода да тече ко од чешма(се скарав со професорката пред 2-3 недели поради оценка) и таа подига сунѓерот и наполни ракав и вели УФ АМА Е МОКРА ВОДАВА РАКАВОТ МИ СЕ НАМОКРИ:vozbud::vozbud:
---------
Имаме час по техничко а кај професорката нема кој не ја нервира бидејки е многу глупа и нема појма и ни вели ученици оваа година ја ке ви бидам наставник по Техничко образование и од задна клупа глас:Професорке може у ВЦ
Професорката:Не Ученик:A сега???

Ни дојде некоја си докторка и ни раскажува за болести, отпрвин за свински грип, па после СИДА, и коа раскажуваше за тоа колку штителе кондомите:
Докторка: Презервативите заштитуваат од сите видови на сексуално преносливи болести, како и други типови на болести...
Мангуп: А докторке заштитуваат ли кондомите од свински грип ?
Докторка(збунета): Па, да, заштитуваат...
Мангуп: 100% ли ?
Докторка: Па да, 100% штитат од пренос на свински грип...
Мангуп: Епа шо е глуп народот, носат маски, нека носат кондоми на устата и нема свински грип!

лол..

П: ајде број 7 да ми каже што учевме следниот час.
У: ама проф. ја не бев следниот час на час

имавме хемија, а професорката е лоша ко ѓавол. се беше тишина и едно девојче извикува на цел глас:
Кики: професорке Дарко ме дупи од позади цело време :pos2::pos2::pos2::pos2:

се разбира двајцата надвор :toe::pos::pos::pos:

Исто ова се има случено во моево школо и е легенда.Еден дечко го викаја Курте(Куртески се презиваше) и го чепкал на тој што сејт преднего и овај на професоркава се жалит- Професорке КУР-ТЕ мават од позади :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom