wild dolphin
Мал човек а голем ждерач
Еве нешто видеа од него како истерува гаволи ексорцизам и што ти ја знам
егзорцизам исклучиво вршат попови!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве нешто видеа од него како истерува гаволи ексорцизам и што ти ја знам
Одговорот го даде самиот „познат во светски рамки, има репутација“ Повеќе ништо нема да пишувам на оваа тема кажав се што сакав за тој што сака да слушне. Некој велат„слеп при очи.
Принципот на „дај колку што мислиш дека треба“ е многу почесен кога станува збор за делување во вакви сфери. Благодарниот граѓанин се што има ќе ти даде, ако му помогнеш. Тоа никој не може да ме убеди дека не е така.
Него, гледајќи ги клиповиве, страв ме фати, натемаго, натемаго.... Лукавиот зборувал струмички!!! (струмички е, така?) ). И после, чудете се зошто е темата за Струмица затворена...
**
него лемуријанке, роднини сте, работиш кај него или самиот Тој присуствува на форумов? :smir:
Ни се спојуваат постовите значи,поправедно е кој колку има а сигурно нема со десет денара да те награди човек што ќе му направиш добро дело.Кога беше еден мој близок болен многу не размислувавме дали,каде ќе идеме да бараме помош,дали било чисто или не,туку го баравме лекот.За здравје не се жалат пари рекле,ама па и греота е да се соголуваат луѓето во мака.Да не ме сватите погрешно дека зборам лично за Тино искрено од телевизија немам никакво искуство со човекот.Зборам општо за тие исцелители и кој било што работат за лекување на народот.Нема нешто поубаво кога ќе слушнеш од некој да ти рече"Дај ми колку ти дозволуват можностите"
Ни се спојуваат постовите значи,поправедно е кој колку има а сигурно нема со десет денара да те награди човек што ќе му направиш добро дело.
а што ти помогна тебе толку ....
јас еве верувам во енергија и исцелителство ...
ама земање на толку пари од некој на кој навистина му треба помош е само искористување на маката за материјални цели ...
живееме во материјален свет Да ... но зар човек кој е духовен, кој е исцелител и на кој по некој си дифолт материјалните добра треба да му бидат подолу на листата на приоритети треба да наплаќа суми кои се во секој случај огромни за наши стандарди ... па каде е тука духовноста, каде е тука желбата да се помогне без разлика дали ќе добиеш или не материјални средства за таа помош ...
искрено повеќе би и верувал на гатачка која не зема пари туку колку ќе и оставиш толку одколку на овој модерен „исцелител“ со модерни маркетиншки трикови
познат е во светски рамки, има репутација - Да, но сето тоа не го прави подобар човек ... само го прави подобар манипулант и искористувач на болката на другите за сметка на своето конто у банка ...![]()
Знаеме дека веруваш...штом веруваш во телепатија:wink:
Туку овде си во право,се сложувам,само што би ти препорачал да не веруваш на телепатијата.
Првиот болд кажува има цени тактики,пазарна економија нуспојава од религија
а вториот болд е што црквата од една страна тие ги величи а уствари.....![]()
како и да е Тино е материјалист .. никаква духовност или незнам шо во него ..![]()
тие што биле кај него не сакаат да признаат дека парите им ги зел за глупости жали боже парите
точно така .. ете ја Лемуријанка погоре како си се теши самата дека не дала пари за џабе
но ги разбирам такви со слаба психа .. кои бараат помош од некој кој освен шо ќе им каже дека ќе им биде подобро друго не прави![]()
Жити се!!!егзорцизам исклучиво вршат попови!
Izvini, samo replika,Назад на тема.