Има 90 епизодиСеријава има 1001 епизода :nesvest:...па ќе заборавиш бе кога почнала ама кој си сака може да си ја гледа :smir:
Мене ми кажаа кога ја давале во Турција имало 1001 епизода така да ако збориме за таа што е синхронизирана на македонски...Има 90 епизоди
таја е бе братzМене ми кажаа кога ја давале во Турција имало 1001 епизода така да ако збориме за таа што е синхронизирана на македонски...
Не мислам дека треба да се биде пионер по секоја цена, оваа синхронизација е тотално аматерска, се намалува општиот тон кога зборуват глумците. Јас сум живеела во Германија, таму се исти германската и англиската верзија. Еден германски глас со години го синхронизира истиот филмски глумец, а оваа е сосем нешто друго. Многу ми пречи, и покрај тоа што многумина велат дека серијата е ок, јас неможам да ја гледам бидејки ме заморува.Секој си има право на сопствено мислење и мислам дека серијата е убаво сихронизирана барем ако не друго се обидуваат нешто да воведат.Ако имам замерка тоа е дека глвната хероина колку што приметив е позитивна личност,а честа да ја сихронизира и ја дале на Јелена Жугич која според мене повеќе би и годело да сихронизира негативен лик,бидејќи гласот и е премногу остар.Мислам дека не треба се што е пионерско и македонско да се исплука