Bin bir gece - Илјада и една ноќ

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Не ја гледам серијата воопшто , ама можам да ја пофалам Шехерезад дека е премногу убава. :smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
овие од А1 се испомешаа,врска си немаат
тој што го гледа редовно филмот верувам дека ке ме сфати за што зборувам

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па како што читаш не сум видела, не знам каде прочита дека сум видела полошо нешто од оваа проста серија?
@Одлична упатеност - Лалова е мексиканска серија :pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
овие од А1 се испомешаа,врска си немаат
тој што го гледа редовно филмот верувам дека ке ме сфати за што зборувам
хаха не да испомешаа... ама и се глупираат... една епизода на филмот како шо знам трае 90 минути!!! овие од една прават две.. ке добијат на гледаност :toe:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
хаха не да испомешаа... ама и се глупираат... една епизода на филмот како шо знам трае 90 минути!!! овие од една прават две.. ке добијат на гледаност :toe:
Абе остај...кажуват шо е било у претходната шо ке се случе у идната ....јас се испобрках веке

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.252
Не знам што ви смета серијава ? Затоа што нема секс, затоа што нема голотија затоа ? Па доста бре беше веќе со тиа мексички такозвани серии, редно е да се види нешто ново.
Инаку серијата си е стварно ОК и има многу сцени кои се совпаѓаат и морам да признаам дека и јас редовно ја гледам :smir:

almostanangel

...за малку =)
Член од
22 декември 2008
Мислења
121
Поени од реакции
13
Не ми е битно на кој колку му смета или не, ќе си дадам јас свое мислење!
Значи, серијата ја гледам затоа што сите ми ја зборуваа, па сакал-нејќел-МОРАЛ !
И, многу ми се допадна, и од тогаш па наваму (од 20 епизода некаде) го гледам постојано...Секако дека испуштам по некоја епизода, но во следната си надокнадувам, бидејќи пред да започне нова епизода даваат по еден куп време ИСЕЧОК од претходната.
Шехрезат е прекрасна, мноогу е убава, мој тип на жена, баш сакам да запознаам некоја слична на неа.
Мене искрено повеќе ми се гади од оние кои гледаат ЃУМУШ...Не знам зошто, ама одвратна ми е сликата гледајќи БУКВАЛНО цело семејство да гледа некоја серија со шпански сплетки на турски јазик!!! 1001 ноќ не ја ставам во тој ред, некако ми е по современа и по еукативна!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
После Касандра и Клон,1001 Ноќ е најгледана серија во МК :toe:

H

^HITMAN^

Гостин
Серијата иако не ја гледам не ми смета воопшто. Кој што сака тоа нека си гледа. Само згрозен сум од ужасната синхронизација на Македонски. Како никој да нема чувства во серијата. УЖАСНО !!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
da da vo skopje no ne se znae koga,najverojatno nekade na leto
samo edno se prasuvam
dali kasandra bese povike gledana ili sega seherezad

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
серијава доживува вртоглава популарност!!

браво за Рамковизија, точно знае што да им долови на МК граѓаните, им укина ЕПЛ во замена за Шечерзад и ги зголеми приходите, БРАВО ! :aplauz::bravo:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Дали може некој да ми каже коа ќе заврши ова, пошо више неможе да ги слушам оние три иритирачки гласчиња како синхронизираат 15 лика. Замислете не гледам, а веќе ме иритираат. -.-

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom