Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Пуци, помалку фалење:) :pos2::pos2:
Не сум СЕРИОЗНА за ова:)
Абе ја си знам...
Ја сум учел од најдобрите така да имам добра основа,а тоа што ти ме немаш видено како играм тоа друга работа...

Абе ја си знам...
Ја сум учел од најдобрите така да имам добра основа,а тоа што ти ме немаш видено како играм тоа друга работа...
Тоа е многу добро, што имаш од кого да учиш. Јас ко почнав да играм, никој немаше да ми покажит, па морав сам да се учам за се, а и уште учам. Нема некој што знае се.

Тоа е многу добро, што имаш од кого да учиш. Јас ко почнав да играм, никој немаше да ми покажит, па морав сам да се учам за се, а и уште учам. Нема некој што знае се.
Зависи каде...
Ја сум школо на палата,кај шо се собираат доста добри дечки и каде шо се плеша ПРЕДОБАР БИЛИЈАРД
Некој ако има идено таму нека потврди(јес да масата е тиње:):):))

Еве јас ставам илјадарче на петар :)

Не сум толку јак за да си толку сигурен и да ставаш 1000. Поуб стави 10, посигурно ти е.:smir:

Заинтересирани шо се за некоја партија билијард, утревецер кај костурон во 10 вечерта, посебно важит за Болиглава, Фантом и Боби.

Не сум толку јак за да си толку сигурен и да ставаш 1000. Поуб стави 10, посигурно ти е.:smir:

Заинтересирани шо се за некоја партија билијард, утревецер кај костурон во 10 вечерта, посебно важит за Болиглава, Фантом и Боби.
А каде е тоа,ако не е тајна....

Јас и Фантом немат да дојме вечерва.:smir:

Igram biljard ama samo koa sum na odmor.Oti tuka kaj so ziveam jas ima ama odat samo maski da igraat i nema so kogo da odam da igram.

Зависи каде...
Ја сум школо на палата,кај шо се собираат доста добри дечки и каде шо се плеша ПРЕДОБАР БИЛИЈАРД
Некој ако има идено таму нека потврди(јес да масата е тиње:):):))

Добар билјард не можеш да го поврзеш со Палата! Можеби си добар не викам не.....ама пробај да играш у КМ или у Кови макс, на феноменална маса. Ќе видиш дека е многу потешко. Ама и задоволството е поголемо!

Добар билјард не можеш да го поврзеш со Палата! Можеби си добар не викам не.....ама пробај да играш у КМ или у Кови макс, на феноменална маса. Ќе видиш дека е многу потешко. Ама и задоволството е поголемо!
Ок знам како е.Иам у MAXPOLL играно,феноменално е...
И невикам дека палаата има добар билијард(срање е масата)ама паѓаат добри партии,има друштво,заебанции
Со еден збор топ атмносфера...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom