FrEaKy GiRL
...FaLLeN AnGeL...
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 28
- Веб-сајт
- sorrow-witch.deviantart.com
Абе Пуци, помалку фалење
:pos2::pos2:
Не сум СЕРИОЗНА за ова
:pos2::pos2:Не сум СЕРИОЗНА за ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:
Абе ја си знам...Абе Пуци, помалку фалење:pos2::pos2:
Не сум СЕРИОЗНА за ова![]()
Тоа е многу добро, што имаш од кого да учиш. Јас ко почнав да играм, никој немаше да ми покажит, па морав сам да се учам за се, а и уште учам. Нема некој што знае се.Абе ја си знам...
Ја сум учел од најдобрите така да имам добра основа,а тоа што ти ме немаш видено како играм тоа друга работа...
Зависи каде...Тоа е многу добро, што имаш од кого да учиш. Јас ко почнав да играм, никој немаше да ми покажит, па морав сам да се учам за се, а и уште учам. Нема некој што знае се.

)А каде е тоа,ако не е тајна....Не сум толку јак за да си толку сигурен и да ставаш 1000. Поуб стави 10, посигурно ти е.:smir:
Заинтересирани шо се за некоја партија билијард, утревецер кај костурон во 10 вечерта, посебно важит за Болиглава, Фантом и Боби.
ААААА ја мислев у Ск е...Наспроти чинарон во Охрид.

Не сум толку јак за да си толку сигурен и да ставаш 1000. Поуб стави 10, посигурно ти е.:smir:
Заинтересирани шо се за некоја партија билијард, утревецер кај костурон во 10 вечерта, посебно важит за Болиглава, Фантом и Боби.
Зависи каде...
Ја сум школо на палата,кај шо се собираат доста добри дечки и каде шо се плеша ПРЕДОБАР БИЛИЈАРД
Некој ако има идено таму нека потврди(јес да масата е тиње)
Ок знам како е.Иам у MAXPOLL играно,феноменално е...Добар билјард не можеш да го поврзеш со Палата! Можеби си добар не викам не.....ама пробај да играш у КМ или у Кови макс, на феноменална маса. Ќе видиш дека е многу потешко. Ама и задоволството е поголемо!